Παντρεύτηκε ο δήμαρχος Χανίων! – Το δαντελένιο νυφικό της νύφης & οι λαμπεροί καλεσμένοι – Κυριάκος & Μαρέβα Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη & Νίκος Ανδρουλάκης (φωτό & βίντεο)

Σήμερα γάμος γίνεται…. 

Χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, την Άννα Μπενιουδάκη.

Το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, στους τάφους των Βενιζέλων, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» στο χαρμόσυνο γεγονός.

Η νύφη φορούσε ένα συγκλονιστικό halter neck νυφικό γεμάτο χειροποίητη δαντέλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μπενιουδάκη για την ημέρα του γάμου της επέλεξε ένα λευκό, άκρως εντυπωσιακό νυφικό σε ρομαντική γραμμή.

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ταιριαστό και χαρούμενο.

Το ζευγάρι με τον κουμπάρο, τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη

Σύμφωνα με το zarpanews, κουμπάρος του ζευγαριού είναι ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα, και τον γιο τους, Κωνσταντίνο

Η Ντόρα Μπακογιάννη χαιρετά τον γαμπρό

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, οι βουλευτές Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, Σέβη Βολουδάκη και Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, o αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και τον πρώην δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Χανίων, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, καθώς και δήμαρχοι, φορείς, συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Μετά το Ιερό Μυστήριο του γάμου ακολούθησε γλέντι σε γνωστό κέντρο εκδηλώσεων των Χανίων.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον γιό του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη: Μαζί παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία τον Δεκαπενταύγουστο - Δείτε φωτό

Διαβάστε ακόμα: Ντόρα Μπακογιάννη-Κυριάκος Μητσοτάκης, δύο αγαπημένα αδέλφια μαζί ανήμερα της Παναγίας: «Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους!» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ