Δέσποινα Βανδή: Ξεσάλωσε σε κρητικό γλέντι – Το χειροκρότημα στον κουμπάρο της Μανώλη Κονταρό & η μαντινάδα που της αφιέρωσε (βίντεο)

Τραγούδησε μάλιστα και με τον Μανώλη Κονταρό.

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή όπως φαίνεται συνεχίζει να περνά και να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη με τον συντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Αλλά ακόμα και εκεί δεν γίνεται να ην τραγουδήσει!

Πήγε, λοιπόν, το βράδυ σε κρητικό γλέντι, ώστε να απολαύσει τον «κουμπάρο» της, Μανώλη Κονταρό.

Όσο ο μουσικός τραγουδούσε μια μαντινάδα, η Δέσποινα Βανδή σηκώθηκε από τη θέση της και στάθηκε μπροστά του, χτυπώντας ασταμάτητα παλαμάκια.

Το σχετικό βίντεο ανάρτησε ο Μανώλης Κονταρός στο Instagram. Η μαντινάδα που της αφιέρωσε, έλεγε: «Ειναι η χαρά μου σήμερα ο κόσμος δεν τη βάνει στο πανηγύρι η Βανδή ήρθενε στο Γεράνι».

Το βράδυ συνεχίστηκε έτσι σε ωραία διάθεση και η Δέσποινα Βανδή έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί με τον Μανώλη Κονταρό, όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Instagram.

Συγκλονιστική και παραδοσιακή βραδιά!

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι - Στο αγαπημένο τους νησί, την μαγική Κρήτη (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Μπισμπίκης: Ο έρωτας του για την Δέσποινα Βανδή δεν κρύβεται - «Να γεφυρώνω την ψυχή μου μαζί σου μόνο»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr