Η πρώην σύζυγος του Ράλφ Σουμάχερ ξεσπά, μετά την αποκάλυψή του ότι είναι gay: «Μου έφαγες τα καλύτερά μου χρόνια – Με αγάπησες ποτέ πραγματικά;» (φωτό)

«Όταν το ανακοίνωσε, ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά».

Πριν από λίγο καιρό ο Ράλφ Σουμάχερ, ο αδελφός του θρυλικού Μίκαλε Σουμάχερ και πρώην οδηγός της F1 αποκάλυψε δημόσια ότι είναι gay.

Ανέβασε μια φωτογραφία με τον συντροφό του και έγραψε: «Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο σύντροφο με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα».

Ωστόσο, πριν ανακαλύψει και ο ίδιος για τον εαυτό του ότι είναι ομοφυλόφιλος, ο Ραλφ ήταν παντρεμένος για 14 χρόνια με την Κόρα και είχε και έναν γιο, τον Ντέιβιντ, ο οποίος στηρίζει τον πατέρα του για αυτή τη του την απόφαση.

Η πρώην σύζυγος του Γερμανού, Κόρα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στο περιοδικό «Der Spiegel» για την αποκάλυψη του Ραλφ Σουμάχερ. 

Η Κόρα ανέφερε ότι ενημερώθηκε για την αποκάλυψη του πρώην συζύγου της μέσω των κοινωνικών δικτύων. Η πρώην σύζυγος του Ραλφ Σουμάχερ πιστεύει ότι έπεσε θύμα χειραγώγησης από τον Ραλφ Σουμάχερ κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

«Μακάρι ο Ραλφ να με είχε συμπεριλάβει ή τουλάχιστον να με άφηνε να γίνω μέρος της απόφασής του. Θα ήταν ένδειξη σεβασμού» είπε στο «Der Spiegel» η Κόρα Σουμάχερ.

Image

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη F1 υπήρχαν πολλές φήμες. Του ζήτησα να διευκρινίσει αν ισχύει αυτό που λέγεται αλλά εκείνος πάντα το αρνιόταν, λέγοντάς μου ότι τα φαντάζομαι όλα και ότι ίσως χρειαζόμουν ψυχολογική βοήθεια.

Όταν το ανακοίνωσε, ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά. Το να κάνεις coming out πάντα επηρεάζει τους γύρω σου, συμπεριλαμβανομένης της πρώην γυναίκας σου με την οποία απέκτησες ένα παιδί. Σήμερα νιώθω χρησιμοποιημένη κατά τη διάρκεια του γάμου. Νιώθω ότι έχασα τα καλύτερά μου χρόνια. Κάνω πολλές ερωτήσεις στον εαυτό μου. Ήταν ειλικρινής μαζί μου;

Image

twitter

Και υπάρχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό που είναι στο μυαλό μου: με αγαπούσε; Τον εμπιστευόμουν τυφλά και για αυτό ο λόγος του ήταν νόμος για μένα», υπογραμμίζει η πρώην σύζυγος του Ραλφ Σουμάχερ.

Διαβάστε ακόμα: F1- Μίκαελ Σουμάχερ: Ο ανιψιός του Ντέιβιντ, σε σοκαριστικό ατύχημα - Έσπασε την σπονδυλική του στήλη (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Μίκαελ Σουμάχερ: Ο γοητευτικός ψαρομάλλης αδελφός του, Ραλφ έκανε δημόσιο coming out – «Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι να έχεις τον σωστό σύντροφο στο πλευρό σου» (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ο Ράλφ Σουμάχερ επανήλθε με στιγμιότυπο, αγκαλιά με τον σύντροφό του – Η πρώην σύζυγος του, μοντέλο, έχει λογαριασμό στο Only Fans (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ