Πέθανε η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου – Την αποχαιρετούν με λόγια που συγκινούν Λάμπρος Κωνσταντάρας, Κατερίνα Καινούργιου & Νίκος Κοκλώνης (φωτό)

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα.

Την τελευταία πνοή άφησε χθες η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου, λίγο πριν κλείσει τα 50.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα.

Την είδηση την γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος και πρώην συνεργάτης της, Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 2012 στην ραδιοφωνική εκπομπή «Παιδιά Κουμπιά».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας το μεσημέρι του Σαββάτου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία ενώ έγραψε με θλίψη: « Α ρε Παυλινάκι μου».

Η Παυλίνα Ντάσιου υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός αλλά και υπεύθυνη καλεσμένων σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Την αποχαιρέτησαν ακόμα ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου

«Η Παυλίνα έφυγε από τη ζωή άδικα και νωρίς, αφήνοντάς μας με μία αίσθηση κενού και λύπης. Ήταν μία ψυχή γεμάτη ζωή, χαμόγελο και αγάπη για τους γύρω της. Κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί της θα μας συνοδεύει για πάντα. Η Παυλίνα είχε τη μοναδική ικανότητα να φωτίζει τον χώρο με την παρουσία της. Η καλοσύνη της και η θετική της ενέργεια ενέπνεαν όλους μας. Ας κρατήσουμε ζωντανές τις αναμνήσεις της και ας τιμήσουμε τη ζωή της που ήταν γεμάτη όνειρα και ελπίδες. Ας μην ξεχάσουμε ποτέ τη χαρά που μας έδωσε και την αγάπη που μας προσέφερε. Καλό Ταξίδι Παυλίνα. Θα μας λείψεις πολύ», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Καλό Παράδεισο Παυλίνα μου, ήσουν πολύ καλή ψυχή για αυτόν τον κόσμο. Καλό ταξίδι στο φως. Ο παράδεισος από σήμερα θα είναι πιο όμορφος», έγραψε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου, μη μπορώντας να πιστέψει την τραγική είδηση που έφτασε στα αυτιά της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ