Διάδοχος Λεονόρ της Ισπανίας: Το πολύ συντηρητικό ασπρόμαυρο φουστάνι – Στα κόκκινα η αδελφή της, Πριγκίπισσα Σοφία – Πιο μοντέρνες ήταν οι εμφανίσεις του Φελίπε & της Λετίσια (φωτό)

Επίσημη επίσκεψη στο Ίδρυμα Επιτροπής των Ηνωμένων Παγκοσμίων Κολλεγίων.

 

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας στο Ίδρυμα Επιτροπής των Ηνωμένων Παγκοσμίων Κολλεγίων.

Εκεί ο Βασιλιάς Φελίπε και τα κορίτσια του συνάντησαν και επικοινώνησαν με καθηγητές, φοιτητές, αλλά και χορηγούς.

Εντύπωση έκαναν σε όλους τα συντηρητικά φορέματα που επέλεξαν οι κόρες της Βασίλισσας Λετίσια και του Βασιλιά Φελίπε.

Αρχικά, ο Βασιλιάς Φελίπε και η Βασίλισσα Λετίσια ήταν matchy-matchy ντυμένοι με κουστούμια σε μπλε αποχρώσεις και οι δυο, πιο ζωηρή αυτή της Λετίσια.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Φελίπε – Βασίλισσα Λετίσια: Διακοπές στο παλάτι τους στην Μαγιόρκα – Οι βόλτες με τις πανέμορφες κορούλες τους & τα φινετσάτα καλοκαιρινά looks (φωτό)

Η Διάδοχος Λεονόρ, η πρωτότοκη τους κόρη τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται με πολύ συντηρητικά looks.

Έκανε ακόμα ένα, καθώς για αυτή την συνάντηση επέλεξε ένα maxi floral ασπρόμαυρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με πλατφόρμες. Θα λέγαμε πως αυτή η εμφάνιση δεν της ταιριάζει, αφού είναι μια τόσο όμορφη κοπέλα.

Δείτε αναλυτικά το look:

Θα την θέλαμε με κάτι πιο μοντέρνο.

Η αδελφή της, η Πριγκίπισσα Σοφία είναι λίγο καλύτερη με ένα κάπως ενδιαφέρον κόκκινο φόρεμα, το οποίο ήταν ασύμμετρο από την αλυσίδα καταστημάτων Mango.

Δείτε αναλυτικά το look:

Το συνδύασε με κόκκινες μπαλαρίνες, δημιουργώντας ένα χαριτωμένο σύνολο.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Λετίσια: Shopping therapy με την πεθερά της Σοφία & τις πριγκίπισσες της - Floral σύνολα & καλοκαιρινοί συνδυασμοί κέρδισαν το ενδιαφέρον! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ