Βασιλιάς Κάρολος: Διώχνει τον «άτακτο» αδελφό του, Πρίγκιπα Άντριου, από την έπαυλη αξίας €35 εκατ. που μένει – Απέλυσε την ασφάλεια του (φωτό & βίντεο)

Τελεσίγραφο από τον μονάρχη & η απόλυση της ασφάλειας.

Βασιλιάς Κάρολος προχωράει σε μια κίνηση που πραγματικά δημιουργεί ερωτήσεις σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας πρόκειται να απολύσει την πολυμελή ομάδα ασφαλείας του Πρίγκιπα Άντριου, του «άτακτου» αδελφού του.

Όλα τα μέλη της ομάδας ασφαλείας του Άντριου ενημερώθηκαν ότι οι υπηρεσίες τους δεν θα είναι απαραίτητες από τον Νοέμβριο. 

Άνθρωπος του παλατιού δήλωσε στην βρετανική Sun: «Όλοι εικάζουν ότι αυτό σημαίνει ότι ο Δούκας θα πρέπει να εγκαταλείψει τη Βασιλική Στοά, γιατί ποιος άλλος λόγος θα μπορούσε να υπάρξει για να του αφαιρεθεί η ασφάλεια;».

Ο Πρίγκιπας Άντριου που δεν είναι και ο αγαπημένος των Royals θα πρέπει να εγκαταλείψει την έπαυλή του στο Ουίνδσορ αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών μέχρι τον Οκτώβριο.

Ενδέχεται, ωστόσο ο Δούκας της Υόρκης να λάβει προθεσμία.

Διαβάστε ακόμα: Δεν θα το πιστεύετε! Αυτός είναι ο μισθός του πρίγκιπα Γουίλιαμ - "Κουραστήκαμε" να μετράμε ψηφία ...

Η έπαυλη έχει 30 δωμάτια και την μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Σάρα Φέργκιουσον.

Φαίνεται πως ο Βασιλιάς Κάρολος προσπαθεί εδώ και κάποιο καιρό να διώξει τον ατιμασμένο μικρότερο αδελφό του από το ακίνητο.

Σύμφωνα με τις πηγές θέλει να το νοικιάσει για 1 εκατομμύριο λίρες το χρόνο. 

Να σημειωθεί, ότι είναι αναγκαίες οι επισκευές στα κτίρια του ακινήτου.

Ορισμένα από αυτά έχουν περιέλθει σε κακή κατάσταση και ο λογαριασμός για τις ανακαινίσεις ανέρχεται ήδη σε 7 εκατομμύρια λίρες.

Ο Βασιλιάς Κάρολος χρηματοδοτεί ιδιωτικούς φρουρούς στην έπαυλη από τότε που οι ένοπλοι αστυνομικοί του Άντριου απομακρύνθηκαν το 2022 εν μέσω του σκανδάλου του Τζέφρι Επστάιν.

Η Sun ανέφερε επίσης ότι νωρίτερα φέτος ο Κάρολος θα μπορούσε ακόμη και να κόψει από τον Άντριου τα 4 εκατομμύρια λίρες το χρόνο που δίνει στον μικρότερο αδελφό του. 

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Εκνευρίστηκε με νεαρό αγόρι στη Βουλή των Λόρδων – Για ποιο λόγο τον μάλωσε; (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ