Αλέν Ντελόν: Η Τζέιν Φόντα, η Κάρλα Μπρούνι, η Σελίν Ντιόν αποχαιρετούν τον απόλυτο Γάλλο σταρ (φωτό)

Πλήθος αναρτήσεων έχουν πλημμυρίσει τα social media

Απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο (και όχι μόνο) προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Αλέν Ντελόν.

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή χθες (18/8) σε ηλικία 88 ετών.

Πλήθος συναδέλφων κι επωνύμων που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν έσπευσαν να δημοσιεύσουν τρυφερές φωτογραφίες με συγκινητικά λόγια αποχαιρετισμού.

Τζέιν Φόντα

Αναπαύσου εν Ειρήνη Alain Delon. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέθανε ένας άλλος θρύλος.

Η Τζέιν και ο Αλέν Ντελόν ήταν καλοί φίλοι και έπαιξαν σε δύο ταινίες μαζί: "Les Felins" (1964) και στο "Spirits of the Dead" (1968)

Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια!, έγραψε το post του fanpage της ηθοποιού.

Κάρλα Μπρούνι

«Αντίο, Αλέν Ντελόν. Δεν θα ξεχάσουμε όλο αυτό το ταλέντο, τη χάρη και την ομορφιά που έφερες στον κόσμο. Δεν θα ξεχάσουμε το χάρισμα, αυτή τη φωνή, αυτή τη σιλουέτα, το πρόσωπο και τη μελαγχολία, αυτή τη βαθιά και παράξενη θλίψη που αναδυόταν από σένα (…) Είναι σπάνιο να συναντάς τόση χάρη και τόση θλίψη μαζί στον ίδιο άνθρωπο» σημείωσε στο Instagram η τραγουδίστρια Κάρλα Μπρούνι.

Σελίν Ντιόν

Ήταν μέρος της ζωής μας στο σινεμά και το χάρισμά του ξεπέρασε όλα τα όρια μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας.

Τίποτα δεν μπορούσε να αντισταθεί στο ταλέντο του ως σαγηνευτή με το ατσάλινο βλέμμα και το χαμόγελο ενός κακομαθημένου παιδιού. Η αποχώρησή του με στεναχωρεί.

Θα κρατήσω τα λόγια του ψιθυριστά στο αυτί μου σαν μια ευτυχία που μοιράζεται για τη διάρκεια ενός τραγουδιού.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όσους τον αγάπησαν ως πατέρα, ως βασιλιά, ως λύκο που ήταν. - Σελίν χχ…

Λυπάμαι πολύ που ακούω τον θάνατο του Αλέν Ντελόν. Ήταν γίγαντας του γαλλικού κινηματογράφου του οποίου οι ταινίες άφησαν τόσο διαρκές σημάδι στον κόσμο.

Θα λατρεύω για το υπόλοιπο της ζωής μου την τιμή να τον έχω να μου ψιθυρίζει στο αυτί τα λόγια ενός τραγουδιού και θα μου λείψει βαθιά. - Σελίν χχ…, έγραψε η Καναδή σταρ.

Πολ Μπελμούντο 

«Αλέν, κάποτε μου είπατε ότι ο πατέρας μου σας έλειπε, σήμερα εσείς θα μας λείψετε τρομερά», έγραψε ο ο γιος του Ζαν-Πολ Μπελμοντό 

Κλαούντια Καρντινάλε

«Ο χορός τελείωσε. Ο Τανκρέντι πήγε να χορέψει στ’ αστέρια…» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η συμπρωταγωνίστριά του στον «Γατόπαρδο», Κλαούντια Καρντινάλε.

«Μου ζητούν να το πω με λόγια (…) αλλά η θλίψη είναι πολύ μεγάλη. Per sempre tua. (σ.σ. Για πάντα δική σου), Αντζέλικα», ανέφερε στο μήνυμά της, υπογράφοντας με το όνομα της ηρωίδας του «Γατόπαρδου»

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε ο Alain Delon: Ο ωραίος & μεγαλύτερος star του γαλλικού σινεμά – Οι θυελλώδεις έρωτες & οι γάμοι – Το σκληρό τέλος με Αλτσχάιμερ & τα παιδιά του να ερίζουν για την περιουσία του (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Η «κατάρα» του Αλέν Ντελόν: Με άνοια πλέον, πέρασε τους τελευταίους μήνες του με γιους & κόρη μαλωμένους – Αλληλομηνύονταν & όλοι μαζί κυνηγούσαν την δήθεν μνηστή του

Διαβάστε ακόμη: Alain Delon: Φωτο-αφιέρωμα του eirinika στον κακομαθημένο & ωραιότερο Γάλλο ηθοποιό που είχε όλες τις γυναίκες στα πόδια του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ