Η Μάρα Ζαχαρέα, «χωριάτισσα»: Μάζεψε αυγουλάκια από το κοτέτσι & απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της (φωτό)

Το κορίτσι της πόλης άλλαξε ρόλο!

Η Μάρα Ζαχαρέα συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάρο και με πολύ ενθουσιασμό δοκιμάζει καινούργια πράγματα.

Η κεντρική παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του STAR βρίσκεται στην Πάρο με την φίλη της Ιουλία Τσέτη, η οποία της έμαθε ένα καλά κρυμμένο παράδεισο του νησιού.

Το κορίτσι της πόλης, όπως λέει και η ίδια για πρώτη φορά μάζεψε αυγουλάκια φρέσκα από κοτέτσι.

Διαβάστε ακόμα: Σταματίνα Τσιμτσιλή-Μάρα Ζαχαρέα: Μαζί στην Πάρο με καλοκαιρινά φορέματα - Floral & εμπριμέ σχέδια σε υπέροχα χρώματα!

Όσα έγραψε η κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων του STAR στην αναρτησή της:

«Παιδί της πόλης έζησα πρώτη φορά(πιθανώς και τελευταία) την εμπειρία να μαζέψω αυγά στο κοτέτσι. Με τη βοήθεια της μοναχής Νεκταρίας, στο θαυμάσιο Μοναστήρι των Θαψιανών της Πάρου. Πεντακάθαρο και πανέμορφο ιδρύθηκε το 1936 από τον Όσιο Γέροντα Φιλόθεο Ζερβάκο και είναι αφιερωμένο στην Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηγουμένη Μακρίνα, για τη δοτικότητα και τη σοφία της. Τη μοναχή Νεκταρία για την ξενάγηση σε όλους τους χώρους του Μοναστηριού και στη φίλη μου @julia_tseti που μου έμαθα αυτόν τον υπέροχο τόπο».

Διαβάστε ακόμα: Girls night out! Σταματίνα Τσιμτσιλή παρέα με Μάρα Ζαχαρέα, Τίνα Μεσσαροπούλου & Μαίρη Παλιαλέξη - Δείπνο στην Πάρο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ