Η Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού βάφτισε το 3ο παιδάκι της - Οι λαμπερές καλεσμένες φίλες της, το art de la table & το φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου με τα ηλιοτρόπια

Και το όνομα αυτού, Νικόλαος!

Το τρίτο της παιδάκι βάφτισε η Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού.

Η εγγονή της αείμνηστης Μαριάννας Βαρδινογιάννη παρουσία συγγενών και φίλων πραγματοποίησε την τελετή δίνοντας στον μικρό της το όνομα, Νικόλαος.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η καλή της φίλη Ευγενία Νιάρχου, η οποία μοιράστηκε στιγμιότυπα αποκαλύπτοντας το εκπληκτικό art de la table στο κτήμα της οικογένειας Λαιμού στις Σπέτσες.

Να πούμε ότι η μαμά και η γιαγιά της έχουν περάσει όλα τα καλοκαίρια στο αγαπημένο εξοχικό της οικογένειας το Mariannas Bay, στην τοποθεσία Δουρούφι.

Αργότερα, μία εκ των καλεσμένων ανέβασε ένα insta_story στο cine marina, θερινό σινεμά του νησιού.

Το κεντρικό θέμα ήταν τα ηλιοτρόπια, που ήταν και matchy matchy με το φόρεμα της Μαριάννας Γουλανδρή-Λαιμού, δια χειρός Μαίρη Κατράντζου.

Σχετικά post ανήρτησε και η φίλη της, Αλίκη Λαμπροπούλου.

Το guest list συμπλήρωναν η Anna Christin Haas, Co-founder & Creative Director @galvanlondon, οι Muzungu Sisters επίσης σχεδιάστριες μόδας στο Λονδίνο κι αυτές όπου ζει η Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού μόνιμα με τον σύζυγο της Φίλιππο Λαιμό, η Katherine Holme Gren co-founder @galvanlondon, η Malù dalla Piccola, καλλιτέχνης που δραστηριοποιείται στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, η Lily Williams μητέρα 3 παιδιών ...

Η Μαριάννα Γουλανδρή παντρεύτηκε με τον Φίλιππο Λαιμό στο Λονδίνο, τον Φεβρουάριο του 2017, σε έναν εφοπλιστικό γάμο που δικαίως είχε χαρακτηριστεί ο γάμος της χρονιάς.

 

 

 

 

 

 

Η κόρη του Γιώργου Γουλανδρή και της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη, εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη παντρεύτηκε τον γιο μιας άλλης μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας του Νίκου και της Ειρήνης Λαιμού, (με καταγωγή από τις Οινούσσες της Χίου), Φίλιππο Λαιμό.

Δείτε επίσης: Παντρεύτηκε η Μαριάννα Γουλανδρή - Βαρδινογιάννη με τον Φίλιππο Λαιμό στο Δημαρχείο του Λονδίνου

Μαριάννα Γουλανδρή- Φίλιππος Λαιμός: Βαφτίζουν την κόρη τους & δισέγγονη του Βαρδή & της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Ένα χρόνο αργότερα η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός απέκτησαν την κόρη τους, την μικρή Χριστιάννα, ενώ λίγο αργότερα ήρθε στον κόσμο και η δεύτερη κορούλα τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ