Κατερίνα Καινούργιου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή - «Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν ο αληθινός μου εαυτός…»

«Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν αυτή που είμαι τώρα… Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, θα έμενα πάντα εκείνο το κορίτσι…»

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια προσωπική εξομολόγηση για το φετινό της καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια σε μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για το πως πέρασε το καλοκαίρι της φέτος, πλάι στον νέο της έρωτα, τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε: «Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν αυτή που είμαι τώρα… Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν ο αληθινός μου εαυτός…. Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, θα έμενα πάντα εκείνο το κορίτσι… Ήτανε τότε που αγάπησα τις μέρες του καλοκαιριού, περισσότερο από τις νύχτες... Καλοκαίρι 2024».

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της είναι τα αγαπημένα της στιγμιότυπα από τις διακοπές της και αναμεσά τους μια με το νέο της αμόρε.

Full in love η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Φουλ ερωτευμένο το κορίτσι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή! Τον φωτογραφίζει & λιώνει (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Full in love η Κατερίνα Καινούργιου! – Ευχήθηκε στον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή – «Χρόνια πολλά αγάπη μου» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ