Ήρεμες διακοπές για την Κατερίνα Διδασκάλου - Στη θάλασσα με τις κόρες & τα εγγόνια της - "Αξία ανεκτίμητη" (φωτό)

Τα οικογενειακά ενσταντανέ στο instagram της ηθοποιού

Τις ήρεμες διακοπές της απολαμβάνει η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η δημοφιλής ηθοποιός πήγε με την οικογένεια της στη θάλασσα και μοιράστηκε μερικά "δροσερά" ενσταντανέ στο instagram της.

Μας δείχνει τις κόρες και τα εγγόνια της, ενώ δεν παραλείπει να μοιραστεί και λίγο από το ειδυλλιακό τοπίο.

"Ήρεμες διακοπές με οικογένεια …αξία ανεκτίμητη", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της ενώ συμπλήρωσε με τα tags #καλοκαιρι #καλοκαιρι2024 #kalokairi #κατεριναδιδασκαλου.

Με την κόρη της, Φλώρα


Να υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Διδασκάλου έμεινε στη Νέα Υόρκη για περίπου 10 χρόνια, παντρεύτηκε τον Γιώργο Βέη με τον οποίο απέκτησε δυο κόρες, την Μαρκέλα και τη Φλώρα.

Στη συνέχεια γύρισε στην Ελλάδα, όπου έκανε έναν δεύτερο γάμο και απέκτησε έναν γιο, τον Διονύση.

«Με τον πρώτο μου άντρα έμεινα λιγότερο από δέκα χρόνια. Τον γνώρισα στη Νέα Υόρκη, ήταν διπλωμάτης και σπουδαίος ποιητής. Μαζί του απέκτησα τις δυο κόρες μου. Τον γιο μου τον έκανα σε πιο ώριμη ηλικία. Με άλλο μπαμπά. Ήμουν 35αρα. Υπάρχει κάτι στη ζωή μου. Δεν είμαι παντρεμένη και δε μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική ζωή μου .

koresdidaskalou.png

Όταν υπάρχει μια ουσιαστική σχέση, είναι θέμα χώρου και χρόνου. Από μια σχέση ζητάω σεβασμό και αγάπη για αυτό που κάνω και είναι δύσκολο. Εγώ, ας πούμε, δε θα μπορούσα να είμαι με ηθοποιό. Δεν είναι εύκολο για τον άλλο στις ερωτικές σκηνές. Πρέπει ο άλλος να καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η ζωή σου και δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι δύσκολο να παίξεις μια ερωτική σκηνή. Εγώ ήμουν τυχερή στις ερωτικές σκηνές. Οι συνάδελφοί μου ήταν ένας κι ένας».

didaskalougamos.jpg

Όσο για τα εγγόνια της έχει δηλώσει: «Έχω τρία εγγόνια. Είναι πρόσφατο το νέο εγγόνι, έξι μηνών. Ο παράγοντας τύχη παίζει ρόλο στη ζωή μας. Η μεγάλη μου κόρη ζει στο Άμστερνταμ. Έχει τρία μωρά. Βλέπει τις Άγριες Μέλισσες. Η δεύτερη μου κόρη που ζει εδώ, βλέπει τις Μέλισσες πιο συστηματικά. Μου λέει πως είμαι καλή. Ο γιος μου βλέπει τη σειρά λιγότερο γιατί σπουδάζει και δουλεύει παράλληλα. Για τα παιδιά είμαι η μαμά τους».

«Τα εγγόνια μου δε με βλέπουν όμορφη, ούτε με λένε γιαγιά. Με φωνάζουν Κατρίν. Δεν ξέρω ποιος τους δασκάλεψε κι αν το έκανε η κόρη μου. Με ρωτάνε αν είμαι διάσημη, όταν μου μιλάνε στον δρόμο».

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Διδασκάλου: Υπέρκομψη με ριγέ φόρεμα & λευκά sneakers (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Το καλοκαίρι της Κατερίνας Διδασκάλου - Χαμογελάει ανέμελη με λευκό twin set δια χειρός Βάσια Κωσταρά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr