Αίαντας Μανθόπουλος: Η κόρη του πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας & θα την δούμε στους Παραολυμπιακούς του Παρισίου – «Τίποτα δεν θα με βάλει κάτω» (βίντεο)

«Δίστασα στην αρχή αλλά μετά μπήκα ξανά στο γήπεδο. Υπήρχαν πάρα πολύ μεγάλοι πόνοι. Άλλαξε πάρα πολύ η καθημερινότητα μου», συμπλήρωσε.

Η κόρη του ηθοποιού Αίαντα Μανθοπούλου, η Λήδα θα συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού 2024.

Η Λήδα Μανθοπούλου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η 19χρονη αθλήτρια θα αγωνιστεί στις 31 Αυγούστου στα 100 μέτρα. 

Μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» και περιέγραψε πως στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο και χρειάστηκε αρκετό διάστημα για να συνειδητοποιήσει τι γίνεται στο σώμα της, όταν έμαθε για τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Δίστασα στην αρχή αλλά μετά μπήκα ξανά στο γήπεδο. Υπήρχαν πάρα πολύ μεγάλοι πόνοι. Άλλαξε πάρα πολύ η καθημερινότητα μου. Ξαναμπήκα σιγά σιγά στο γήπεδο, ήμουν αρκετά διστακτική στην αρχή άλλα είναι κάτι που μου αρέσει, το αγαπώ και θα το συνεχίσω. Τίποτα δεν θα με βάλει κάτω», δήλωσε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα αθλήτρια.


Για την ιστορία, η Λήδα Μανθοπούλου έχασε τον πατέρα της, Αίαντα Μανθόπουλο σε ηλικία 61 ετών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική συνεπεία εγκεφαλικού επεισοδίου, τον Οκτώβριο του 2023.

Ο ηθοποιός, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε μέσα από τον «Αίαντα» του «Δυο Ξένοι» υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και βρέθηκε πως υπάρχει μερική απόφραξη καρωτίδων. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην εντατική, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε ακόμα: Ραγίζει καρδιές η κόρη του αείμνηστου Αίαντα Μανθόπουλου: Λίγο μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, αποκαλύπτει ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας – Η λατρεία στον μπαμπά της (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Στέλλα Τσάτσιου για τον Αίαντα Μανθόπουλο: «Έδωσε ζωή σε 5 ανθρώπους με τη δωρεά των οργάνων του» - «Θα ήθελα να δω αυτόν που πήρε τα μάτια του» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ