Alain Delon: Η κηδεία του εμβληματικού ζεν πρεμιέ θα γίνει με απόλυτη μυστικότητα στο κτήμα του στο χωριό Ντουσί – Θα ταφεί πλάι στα σκυλιά που τον συνόδευσαν στην ζωή (φωτό & βίντεο)

"Προτιμώ να ζω με ζώα παρά με ανθρώπους", είχε πει ο ηθοποιός.

θρυλικός Γάλλος πρωταγωνιστής, Αλέν Ντελόν πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 88 ετών και βύθισε τον κόσμο του κινηματογράφου και της τέχνης στο  πένθος.

Ο Αλέν Ντελόν θα ταφεί αυτή την εβδομάδα με απόλυτη μυστικότητα στο Domaine de la Brûlerie, το κτήμα του στο χωριό Ντουσί, μαζί με τα σκυλιά του, που τον συνόδευαν σε όλη του τη ζωή, σύμφωνα με τη «LePoint».

Ο ηθοποιός ήταν πολύ φιλόζωος και αγαπούσε τα σκυλιά του σαν παιδιά του.

Image

twitter

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, το δελτίο Τύπου, το οποίο ανακοίνωσε τον θάνατό του, «υπογράφεται» από τα τρία παιδιά του και τον βελγικό ποιμενικό του, τον οποίο ο ηθοποιός είπε ότι «αγαπούσε σαν παιδί».

Image

«Ο Alain-Fabien, η Anouchka, ο Anthony και ο σκύλος του, Loubo, με βαθιά θλίψη ανακοινώνουν τον θάνατο του πατέρα τους. Έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στο σπίτι του στο Ντουσί, περιτριγυρισμένος από τα τρία του παιδιά και την οικογένειά του», ανέφερε η οικογένεια στο μήνυμά της στο AFP.

Διαβάστε ακόμα: Τότε & τώρα: Τα δύο ιερά τέρατα του γαλλικού σινεμά- Alain Delon - Jean Paul Belmondo μαζί στην οθόνη, φίλοι στην ζωή (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Alain Delon: Φωτο-αφιέρωμα του eirinika στον κακομαθημένο & ωραιότερο Γάλλο ηθοποιό που είχε όλες τις γυναίκες στα πόδια του

Διαβάστε ακόμα: Alain Delon: Μεγάλωσε σε προαύλιο φυλακής, ορφανοτροφεία & μπουρδέλα - Στα στερνά του έζησε με ένα σκύλο, ο ωραιότερος ηθοποιός του γαλλικού σινεμά που λάτρεψαν οι γυναίκες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ