Shiloh Jolie: Επίσημα πλέον αρνιέται τον πατέρα της, Brad Pitt – Κόβει κάθε δεσμό μαζί του & διαγράφει το επίθετο του (φωτό)

Συντετριμμένος ο σταρ του Χόλιγουντ.

Το ένα χτύπημα πίσω από το άλλο δέχεται ο Μπραντ Πιτ, αφού φαίνεται πως τα παιδιά του δεν τον έχουν ιδιαίτερα σε εκτίμηση.

Και με την βούλα τώρα, η μεγάλη κόρη του Μπράντ Πιτ και τα Αντζελίνας Τζολί, αφαίρεσε το επίθετο του πατέρα της από τα χαρτιά.

Η Σιλό, που μόλις έκλεισε τα 18 προσέλαβε και πλήρωσε μόνη της το δικό της δικηγόρο για να αφαιρέσει το επίθετο Πιτ και τα κατάφερε.

Σύμφωνα με το TMZ, πριν ένα μήνα, η Σιλό, είχε βάλει μία αγγελία σε εφημερίδα – όπως απαιτεί ο νόμος – για να ανακοινώσει την αλλαγή του ονόματος. 

Η αγγελία ανέφερε επίσης ότι όποιος είχε αντιρρήσεις για την αίτηση θα έπρεπε να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Πολλοί είπαν πως πίσω από την απόφασή της αυτή κρυβόταν η μητέρα της, Αντζελίνα Τζολί. 

«Η Σιλό προσέλαβε δικό της δικηγόρο και πλήρωσε η ίδια, η Άντζι δεν το γνώριζε και δεν μπορεί να μιλήσει γι’ αυτό. Αλλά, αν ρωτάτε αν αυτή η απόφαση συνδέεται με το ιστορικό κακοποίησης ή την παραβίαση των δικαιωμάτων της Σιλό, ναι, αυτό είναι μέρος του θέματος», τόνισε πηγή από το κοντινό περιβάλλον.

Στενοί φίλοι του Μπραντ Πιτ λένε ότι του σταρ του στοίχισε πολύ και δυσκολεύεται να το δεχτεί.

Όλα του τα παιδιά απομακρύνονται από αυτόν το ένα μετά το άλλο.

Πρώτα η Ζάρα και ο Μάντοξ και τώρα η Σίλο, που όλοι νομίζαμε ότι ’έχει καλή σχέση με τον πατέρα της.

Για την ιστορία, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί έχουν αποκτήσει τρία βιολογικά παιδιά, μεταξύ των οποίων τη Σιλό και τα 16χρονα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ. Το πρώην ζευγάρι υιοθέτησε επίσης τρία παιδιά: τον 23χρονο Μάντοξ, τον 20χρονο Παξ και την 19χρονη Ζαχάρα.

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie – Brad Pitt: H Shiloh κρατάει μόνο το επίθετο της μητέρας της – Όλα τα παιδιά τους έχουν πλέον απαρνηθεί τον σταρ του Χόλιγουντ (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Brad Pitt: Αναστατωμένος & βαθιά πληγωμένος που η Shiloh απαρνήθηκε το επίθετό του - Η πρώτη του αντίδραση στην απόφαση αυτή (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ