Εβελίνα Παπούλια – Γιώργος Λιάντος: Συνεργασία έκπληξη! – 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους πρωταγωνιστούν ξανά μαζί για την ταινία του Ντένη Ηλιάδη (φωτό & βίντεο)

Δείτε το trailer!

Ένα λαμπερό ζευγάρι των 90επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη μετά από 23 χρόνια χωρισμού για ένα πολύ ωραίο project.

Ο λόγος για την Εβελίνα Παπούλια και τον Γιώργο Λιάντο.

Από το 1999 μέχρι το 2001 ήταν παντρεμένη η πανέμορφη Εβελίνα Παπούλια με τον Γιώργο Λιάντο, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη, την Αφροδίτη (γεν. 1999), η οποία ασχολείται επίσης με την υποκριτική.

Οι δυο τους όλα αυτά τα χρόνια διατηρούν φιλική σχέση.

Τώρα συνεργάζονται ξανά για τη νέα ταινία του Ντένη Ηλιάδη με τίτλο «Buzzhear» που βγαίνει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβρη.

Διαβάστε ακόμα: Η Εβελίνα Παπούλια εξομολογείται: "Στους «Δύο Ξένους» είχα κατάθλιψη – Ζούσα ένα δράμα" (βίντεο)

Η ταινία που θα συνεργαστούν:

«Ο Αργύρης, ένας ντροπαλός 19χρονος, γνωρίζει τη Μαίρη, μία κοπέλα τελείως έξω από τα κυβικά του. Οταν της ζητά να βγουν, εκείνη τον προσκαλεί για ένα τριήμερο στο εξοχικό των γονιών της.

Οι γονείς της όμως, σύντομα του εκμυστηρεύονται πως η Μαίρη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και προκειμένου να βεβαιωθούν πως εκείνος είναι ο κατάλληλος, θα πρέπει να τον υποβάλλουν σε κάποια τεστ συμπεριφοράς. Τα τεστ ξεκινούν, σταδιακά γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα, ενώ αρχίζει να αποκαλύπτεται μία οικογενειακή δομή με εντελώς αντίθετες ισορροπίες…»

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece, οι υπέροχες τσάντες Gratitude της Αφροδίτης Λιάντου - H ηθοποιός & η «ευγνωμοσύνη» στα μοντέρνα σχέδια & χρώματα (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ