Τραγική σύμπτωση: Ώρες μετά το ναυάγιο στο Παλέρμο, σκοτώθηκε σε τροχαίο ο συνέταιρος του Βρετανού μεγιστάνα Mike Lynch – Είχαν αθωωθεί για απάτη 11 δις. (φωτό & βίντεο)

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας...

Όσο ο Βρετανός μεγιστάνας της τεχνολογίας Μάικ Λιντς αγνοείται από το ναυάγιο του πολυτελούς γιοτ στη Σικελία, ο συγκατηγορούμενος του Στίβεν Τσάμπερλεν σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο 52χρονος Τσάμπερλεν ήταν συγκατηγορούμενος του Λιντς στη δίκη του για απάτη στις ΗΠΑ.

Στην δίκη αυτή οι δυο μεγιστάνες κατηγορήθηκαν για οικονομική απάτη 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων  και αθωώθηκαν.

Ο Τσάμπερλεν, ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος των οικονομικών στο Autonomy (της εταιρείας του Λιτντς). 

Αντιμετώπιζε τις ίδιες κατηγορίες με το πρώην αφεντικό του, Μαικ Λιντς. Δικάστηκαν και οι δύο για απάτη και συνωμοσία, αφού υποτίθεται ότι φούσκωσαν τεχνητά την αξία της εταιρείας πριν από την πώλησή της το 2011. Και οι δύο απαλλάχθηκαν τον Ιούνιο και από τις 15 κατηγορίες που τους είχαν απαγγελθεί.

Ο Τσάμπερλεν είχε πάει για τρέξιμο και χτυπήθηκε θανάσιμα από όχημα.

Ωστόσο, οι έρευνες για τους αγνοούμενους από το γιοτ στα ανοικτά των ακτών της Σικελίας συνεχίζονται.

Έξι τουρίστες -συμπεριλαμβανομένου του Λιντς και της 18χρονης κόρης του– εξακολουθούν να αγνοούνται από το γιοτ με το όνομα Bayesian που χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια έντονων καταιγίδων τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Εξειδικευμένοι δύτες έφθασαν χθες, Δευτέρα, στο βυθισμένο πλοίο σε βάθος περίπου 50 μέτρων.

Δεκαπέντε άτομα διέφυγαν πριν το πλοίο βυθιστεί, μεταξύ των οποίων η σύζυγος του Λιντς, η Άντζελα Μπακάρις, η ιδιοκτήτρια του σκάφους, και ένα κοριτσάκι ενός έτους.

Διαβάστε ακόμα: Ναυάγιο Σικελία: Συγκλονίζει η 35χρονη μητέρα που έσωσε το ενός έτους μωρό της - "Το κράτησα σφιχτά κοντά μου - Η θάλασσα ήταν φουρτουνιασμένη"

Διαβάστε ακόμα: Σικελία: Σε αναπηρικό καροτσάκι η επιζήσασα σύζυγος του αγνοούμενου μαικήνα μετά το ναυάγιο - "Το σκάφος ξαφνικά "έγειρε" - Γέμισε παντού γυαλιά"

Διαβάστε ακόμα: Σικελία: Ένας νεκρός & έξι αγνοούμενοι σε ναυάγιο - Ανάμεσα τους ο Βρετανός μεγιστάνας, Μάικ Λιντς (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ