Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θα ήθελα να παντρευτώ ξανά & να κάνω οικογένεια» – Όσα αποκάλυψε για τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη (φωτό)

«Ο Γιάννης είναι σίγουρα ηρεμία για μένα», τόνισε το μοντέλο.

Το topmodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο περιοδικό «In Style».

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παντρευτεί για δεύτερη φορά τον σύντροφό της  Γιάννη Καραβασάνη, ενώ αποκάλυψε κιόλας ότι θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά στο μέλλον.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο του γάμου;

«Κοίταξε η αλήθεια είναι ότι έναν κανονικό γάμο μπορεί και να τον κάναμε δεν ξέρω. Μόνο και μόνο για τους γονείς μας… Το αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο».

Δεν είσαι κατά του γάμου;

«Όχι δεν είμαι κατά. Ούτε είμαι και υπέρ. Δεν έχω δηλαδή θέμα με αυτό το κομμάτι, αν και πια το έχουμε κάνει αστείο στην παρέα μας, καθώς είμαι η «αστεφάνωτη», η «αιώνια νύφη».

Είναι όλοι παντρεμένοι στην παρέα σου;

«Όχι, αλλά για κάποιον λόγο «κοροϊδεύουν» μόνο εμένα».

Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον σου;

«Κοίταξε, θέλω να κάνω οικογένεια, θα ήθελα δηλαδή να έχω παιδάκια».

Α, το βλέπεις αυτό;

«Το βλέπω. Δεν ήξερα ότι το έβλεπα αλλά με «βλέπει» αυτό. Δηλαδή με βλέπουν τα παιδάκια και ξαφνικά αισθάνομαι έτσι έναν μαγνήτη, μια έλξη. Είχα πάντα καλή σχέση με τα παιδιά»

Ο Γιάννης τι είναι για σένα;

«Ο Γιάννης είναι σίγουρα ηρεμία για μένα. Είναι μια ήρεμη δύναμη που έχω δίπλα μου, που έχω στο σπίτι μου, που έχω στον κλειστό μου κύκλο. Ο Γιάννης είναι ο κύκλος μου ουσιαστικά».

Για την ιστορία, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν ήδη παντρεμένη για 3 χρόνια με τον Γιάννη Καραβασάνη. Χώρισαν, αλλά πέρυσι τα βρήκαν ξανά!

Διαβάστε ακόμα: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την επανασύνδεση με τον Καραβασάνη: «Έχουμε υπάρξει παντρεμένοι, είμαστε διαζευγμένοι & τώρα σε σχέση»

Διαβάστε ακόμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Θα δεχόμουν και δεύτερη και τρίτη πρόταση γάμου από τον πρώην σύζυγό μου - Μια χαρά θα παντρευόμουν (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ