Bobby Brown - Ο μοιραίος άντρας! Νεκροί από ναρκωτικά η Whitney Houston, η κόρη του Kristina & ο συνονόματος γιος του - Σήμερα νέα σύζυγος, 3 μικρά παιδιά (φωτό-βίντεο)

Έχει κάνει μία νέα αρχή βάζοντας την οικογένεια πάνω από όλα

Ήταν βάναυσος με τον μεγάλο έρωτα της ζωής του και ο άνθρωπος που παρέσυρε την Whitney Houston στα ναρκωτικά.

Ο μοιραίος άντρας, ο μοιραίος σύζυγος, ο μοιραίος πατέρας.

Ο Bobby Brown δεν ήταν καλό παιδί όπως είδαμε και στην ταινία με τη ζωή της αείμνηστης σούπερσταρ τραγουδίστριας, Whitney Houston.

Ο Bobby Brown έχασε και την κόρη του και το γιο του από ναρκωτικά.

Η  κόρη του από τον γάμο του με την Whitney Houston πέθανε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έφυγε από τη ζωή και η μητέρα της από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο Bobby Brown παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καλός γονέας ότι το ζευγάρι του με την Whitney Houston ήταν κακό παράδειγμα για το μεγάλωμα ενός παιδιού.

Ο τραγουδιστής έπαιρνε κι αυτός ουσίες ουσίες και οινοπνεύματα που λέει και το τραγούδι με αποτέλεσμα όταν παντρεύτηκε στα 23 του την εικοσιοκτάχρονη Γουίτνι να μπλέξουν και οι δύο σε μία σχέση καταραμένη.

Τον γιο του Bobby Brown junior επίσης τραγουδιστή ηλικίας 27 χρονών δεν κατάφερε να σώσει από την ηρωίνη.

Το ίδιο αποτέλεσμα. Θάνατος.

Υπερβολική δόση κοκαΐνης, φαιντανύλης & αλκοόλ μαζί, 8 χρόνια μετά το τέλος της Whitney Houston και 5 χρόνια και μετά το αντίο στην κόρη του.


Ήταν ο καρπός του οn off 11 ετών έρωτά του με την Kim Ward.

Αλλά η ζωή φαίνεται πως συνεχίζεται.

Αρκεί να μην επαναλαμβάνεται. Και αυτό το λέμε γιατί ο Bobby Brown R&Β τραγουδιστής, έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Απολαύστε τα καλύτερα hits της σπουδαίας Whitney Houston:



Σήμερα η περιουσία του υπολογίζεται στα 2 εκατομμύρια $, ενώ παντρεύτηκε ξανά την Alicia Ethredge το 2012.

Μάλιστα έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τον Cassius την Bodhi & την 8χρονη Hendrix.

instagram @kingbobbybrown


 

instagram @kingbobbybrown


O Bobby ώριμος πια στα 53 του παραδέχεται ότι η ζωή του έχει δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και προσπαθεί πλέον να είναι σοβαρός και να εκτιμάει την τύχη του Μάλιστα αναγνωρίζει ότι χάρις  στην νέα του γυναίκα κατάφερε να μείνει μακριά από τους πειρασμούς στο Λας Βέγκας όπου εμφανίζεται και να μην παίζει στο καζίνο και στα φρουτάκια.

Μιλάει με περηφάνεια για τα τρία νέα παιδιά λέγοντας ότι:« Τα τρία παιδιά μας μας βλέπουν να φιλιόμαστε και να αγκαλιαζόμαστε μπροστά τους για να τους δώσουμε το καλό παράδειγμα» ...



Όπως λέμε ο Θεός συγχωρεί, μακάρι λοιπόν να συγχωρήσει και τον τραγουδιστή ...

Στην κηδεία της Whitney Houston πάντως, του ζήτησαν κατεπανάληψή οι φίλοι και οι συγγενείς της τεράστιας σταρ να βγει έξω από την εκκλησία  της τελετής ...

Διαβάστε ακόμη: Whitney Houston: 12 χρόνια από το τραγικό τέλος και τη δραματική ζωή της – Κακοποιήθηκε άγρια από τον σύζυγό της (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Αποκαλυπτικό βιβλίο της ερωμένης της Γουίτνεϊ Χιούστον: Πρώτη φορά η σχέση τους και οι καυγάδες με τον σύζυγο της μεγάλης σταρ (φώτο-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ