Full in love, η Μάρα Ζαχαρέα: Η τρυφερή αγκαλιά με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ρουσόπουλο – Απολαμβάνουν μαζί την Πανσέληνο (φωτό)

Η κοινή φωτό στο Instagram.

H κεντρική παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του STAR, Μάρα Ζαχαρέα δημοσίευσε μια σπάνια κοινή φωτογραφία στο Instagram με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ρουσόπουλο.

Οι δυο τους είναι μαζί για πάνω από 30 χρόνια και έχουν δυο παιδιά, είναι πολύ δεμένοι, αλλά ταυτόχρονα διακριτικοί και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από τη δουλειά και την καθημερινότητά της.

Τώρα σε μια διαφορετική ανάρτηση!

Η Μάρα Ζαχαρέα απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου με τον σύζυγό της, δημοσιογράφο, πολιτικό & καθηγητή, Θοδωρή Ρουσόπουλο.

Μαζί απολαμβάνουν την πανσέληνο.

Διαβάστε ακόμα: Σταματίνα Τσιμτσιλή-Μάρα Ζαχαρέα: Μαζί στην Πάρο με καλοκαιρινά φορέματα - Floral & εμπριμέ σχέδια σε υπέροχα χρώματα!

Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά, χαμογελαστοί!

Η stylish Μάρα Ζαχαρέα φαίνεται να φορά ένα λευκό κοστούμι το οποίο αποτελείται από ένα κομψό αμάνικο blazer με χρυσά κουμπιά και ένα λευκό παντελόνι.

Ο σύζυγός της φαίνεται να φορά ένα μαύρο t- shirt με logo.

Full in love!

Διαβάστε ακόμα: Η Μάρα Ζαχαρέα, «χωριάτισσα»: Μάζεψε αυγουλάκια από το κοτέτσι & απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ