Δημήτρης Λάλος & Μαριλίτα Λαμπροπούλου για την σχέση τους: «Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η επαφή μας εκτός σκηνής»

Μίλησαν για όσα έχουν γραφτεί για την σχέση τους εκτός σειράς τον τελευταίο καιρό.

Οι πρωταγωνιστές του αγαπημένου μας «Σασμού», Δημήτρης Λάλος & Μαριλίτα Λαμπροπούλου έδωσαν μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ!.

Μεταξύ άλλων μίλησαν για όσα έχουν γραφτεί για την σχέση τους εκτός σειράς τον τελευταίο καιρό.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι της σειράς «Σασμός» απάντησε για το αν είναι ζευγάρι και στην αληθινή ζωή, αλλά και για τα αρνητικά ή και θετικά σχόλια.

«Αυτό που με ενοχλεί στη χυδαιότητα είναι ότι συμβαίνει από μόνη, χωρίς να την έχεις προκαλέσει. Το να βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν και σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο με στεναχωρεί για το τι κρύβει η κοινωνία μας», είπε, αρχικά, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ με όσους κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο με ένα ψευδώνυμο. Αν θέλει κάποιος επώνυμα να πει κάτι, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε», συνέχισε με τη σειρά του ο Δημήτρης Λάλος.

«Εννοείται ότι οι απαντήσεις υπάρχουν, απλώς δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο με τον καθένα που λέει ό,τι του κατέβει» είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Ζήσατε έναν θυελλώδη τηλεοπτικό έρωτα. Είναι αυτή η περίπτωση που η ζωή μιμείται την τέχνη;», ήταν μια ακόμη ερώτηση που το ζευγάρι κλήθηκε να απαντήσει.

«Πιστεύω ότι η τέχνη δεν μπορεί ούτε καν να φανταστεί τι μπορεί να σου φέρει η ζωή», δήλωσε ο Δημήτρης Λάλος.

«Αυτό είναι συμπτωματικό, δεν προκάλεσε το ένα το άλλο. Δεν έχει να κάνει με ό,τι συνέβαινε στους τηλεοπτικούς μας χαρακτήρες. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η επαφή μας εκτός σκηνής», είπε για την τηλεοπτική σχέση τους και το πώς αυτή συνέβαλε στη σχέση ζωής που αναπτύχθηκε.

«Όχι, μας αρέσει και να παίζουμε μαζί. Όμως, είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Δημήτρης. Και επειδή ακριβώς μας αρέσει να παίζουμε μαζί, ετοιμάζουμε κάτι ωραίο θεατρικά για το φθινόπωρο» είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Διαβάστε ακόμα: Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι του «Σασμού» είναι μαζί & στην πραγματική ζωή; - Αποκάλυψαν τα κοινά τους σχέδια (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Μετά το μεγάλο φινάλε του «Σασμού» απολαμβάνει τις διακοπές της στην Σκόπελο – «Αγαπημένο μέρος - Αγαπημένοι άνθρωποι» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ