Michael Schumacher: Στο σφυρί 288 αγωνιστικά & προσωπικά αντικείμενά του – Οι απορίες γύρω από την κατάσταση της υγείας του σήμερα (φωτό)

Η στολή του παγκόσμιου πρωταθλητή εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει σε αξία τα 25.000 ευρώ.

Ο θρύλος της F1, Μίκαελ Σουμάχερ είναι καθηλωμένος εδώ και 11 χρόνια, μετά το μεγάλο το ατύχημα.

Ωστόσο, τι του συμβαίνει εδώ και τόσο καιρό παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Τώρα, μαθαίνουμε όμως ότι προσωπικά του αντικείμενα θα βγουν στο σφυρί και πρόκειται να δημοπρατηθούν από τον οίκο RM Sotheby’s μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η συλλογή απαρτίζεται από 288 διαφορετικά αντικείμενα.

Ανάμεσα στα ακριβότερα αντικείμενα του M. Schumacher που μπορεί να αποκτήσει κανείς είναι ορισμένες από τις αγωνιστικές στολές του Γερμανού, κυρίως την περίοδο που αγωνιζόταν με τα χρώματα της Scuderia Ferrari.

Για την ιστορία,  να αναφερθεί ότι μια στολή του παγκόσμιου πρωταθλητή, η οποία φέρει και την υπογραφή του, ως πιστοποιητικό γνησιότητας, εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει σε αξία τα 25.000 ευρώ.

Image

twitter

Τα αγωνιστικά γάντια του Schumacher θα κυμαίνονται περίπου στα 4.000 ευρώ, ενώ σε παρόμοια… ύψη αναμένεται να κινηθούν και ένα ζεύγος αγωνιστικών παπουτσιών.

Το αγωνιστικό κράνος του θα ξεπεράσει τα 40.000 ευρώ και «πάει, λέγοντας».

H δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να αποκτήσουν ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του.

Ωστόσο, η πώληση αντικειμένων του, φέρνει στο μυαλό όλων την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Γερμανός.

Οι πληροφορίες που σχετίζονται με την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher παραμένουν λιγοστές.

Image

Οι λιγοστές πληροφορίες που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας προέρχονται κατά κύριο λόγο από τον στενότερο φίλο της οικογένειας, τον Jean Todt, οι οποίες αφήνουν έστω και μια μικρή χαραμάδα αισιοδοξίας για το μέλλον του Γερμανού.

Το γεγονός βέβαια, ότι εδώ και 11 χρόνια ο Γερμανός πρωταθλητής δέχεται κορυφαίεες υπηρεσίες νοσηλείας είναι ελπιδοφόρο.

Διαβάστε ακόμα: Μίκαελ Σουμάχερ: Ο γοητευτικός ψαρομάλλης αδελφός του, Ραλφ έκανε δημόσιο coming out – «Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι να έχεις τον σωστό σύντροφο στο πλευρό σου» (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Βρέθηκαν οι εκβιαστές της οικογένειας του Schumacher – 3 άτομα από τον στενό τους κύκλο συνελήφθησαν – Είχαν στα χέρια τους φωτογραφίες του καθηλωμένου θρύλου της F1

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ