Η «σοφή» Jane Fonda στην Jennifer Lopez, καιρό πριν το διαζύγιο: «Προσπαθείς να αποδείξεις κάτι αντί να το ζήσεις - Μήπως βιάζεστε με τον Ben;» (φωτό & βίντεο)

Η Τζέιν Φόντα είχε προειδοποιήσει την Τζένιφερ Λόπεζ για αυτόν τον γάμο.

To διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, μετά από δύο χρόνια γάμου είναι γεγονός!

Για την ιστορία, οι «Bennifer» παντρεύτηκαν επίσημα στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 και πραγματοποίησε μια μεγαλύτερη γαμήλια τελετή στη Τζόρτζια τον επόμενο μήνα.

Η σοφή του Χόλιγουντ, λοιπόν, Τζέιν Φόντα είχε προειδοποιήσει την Τζένιφερ Λόπεζ για αυτόν τον γάμο.

Η 86χρονη ηθοποιός, Τζέιν Φόντα, η οποία έχει αναπτύξει μία στενή σχέση με την Τζένιφερ Λόπεζ από την εποχή που γύριζαν την κωμωδία «Monster-in-Law» το 2005, την είχε συμβουλέψει για τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ.

Image

twitter

Σύμφωνα με το E!News, το άγνωστο τηλεφώνημα της Τζέιν Φόντα είχε αποκαλυφθεί στο μουσικό ντοκιμαντέρ της Λόπεζ «The Greatest Love Story Never Told».

Η 86χρονη σταρ είχε πει στη JLO: «Η ανησυχία μου είναι ότι μοιάζεις πολύ σαν να προσπαθείς να αποδείξεις κάτι αντί να το ζήσεις. Σε κάθε δεύτερη φωτογραφία είτε θα φιλιέστε είτε θα αγκαλιάζεστε». H Tζένιφερ Λόπεζ τότε απάντησε: «Αυτό είμαστε εμείς που ζούμε τη ζωή μας» και ξέσπασε σε γέλια αμηχανίας.

Δείτε το βίντεο στο σημείο 0:38.

Να σημειωθεί πως ο Μπεν Άφλεκ έχει συχνά εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με την υπερπροβολή της προσωπικής ζωής τους.

Για εκείνον ήταν ένα από τα θέματα που έβαλε στο τραπέζι για τον χωρισμό.

Η Τζέιν Φόντα παραδέχτηκε ότι ανησύχησε όταν είδε τα viral πλάνα του ζευγαριού από την απονομή των βραβείων Grammy τον Μάρτιο του 2023. «Ανησύχησα πραγματικά βλέποντας ότι στα λαμπερά βραβεία εκείνος έδειχνε δυστυχισμένος και αναρωτήθηκα τι συμβαίνει» είπε η διάσημη ηθοποιός στη Λόπεζ.

Διαβάστε ακόμα: Breaking News: Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ - Έκπληξη ότι δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο - Ο γάμος κράτησε 1,5 χρόνο

Διαβάστε ακόμα: Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Το ρομαντικό love story που οδήγησε σε διπλή τελετή γάμου - Κάποτε έλιωναν ο ένας για τον άλλον ... (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ