Gordon Getty: Ο «χρυσός» κληρονόμος πουλά την ιστορική του έπαυλη, «Temple of Wings» για 5 εκ. δολάρια - Η αριστοκρατική, ελληνορωμαϊκή villa αναζητά νέο ιδιοκτήτη (φωτό)

Ο Gordon Getty είναι γνωστός για την ενασχόλησή του με τις τέχνες και τη φιλανθρωπία.

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος και κληρονόμος του μεγιστάνα πετρελαίου J. Paul Getty, ο Gordon Getty πουλά την ιστορική του έπαυλη, γνωστή ως “Temple of Wings” για 5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Gordon Getty είναι γνωστός για την ενασχόλησή του με τις τέχνες και τη φιλανθρωπία.

Image

Αυτή η έπαυλη, που βρίσκεται στο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια, είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα ελληνορωμαϊκού στυλ και θεωρείται ένας από τους πλέον ιστορικούς χώρους των ΗΠΑ. 

Ο Getty και η σύζυγός του Ann την αγόρασαν το 1994 για 950.000 δολάρια και την χρησιμοποίησαν ως προσωπικό τους καταφύγιο.

Image

Image

«Αν και ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε, το «Temple of Wings» θα αντιπροσωπεύει πάντα ένα ησυχαστήριο όπου η ομορφιά έχει το χρόνο να ξαποστάσει πριν ανθίσει», ανέφερε σε δήλωσή του ο 90χρονος ιδιοκτήτης στην Wall Street Journal.

Διαβάστε ακόμα: Μεγιστάνες - κληρονόμοι: Πως απο τα πλούτη & την καλοτυχία βυθίστηκαν στην τραγωδία

Διαβάστε ακόμα: Πέθανε ο Τζον Γκίλμπερτ Γκετί εγγονός του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο - Η τραγική μοίρα της οικογένειας με αλλεπάλληλους θανάτους (Φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ