Ο Χάρης Δούκας με τον Παύλο Χρηστίδη πήγαν στην Επίδαυρο - Η καλή σχέση του υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον αξιαγάπητο βουλευτή

Παρακολούθησαν την παράσταση "Ικέτιδες"

Στην Επίδαυρο βρέθηκαν ο Χάρης Δούκας με τον Παύλο Χρηστίδη.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μαζί με τον βουλευτή του Νότιου Τομέα, να παρακολουθούν το βράδυ της Παρασκευής την παράσταση "Ικέτιδες".

Ο Χάρης Δούκας συνοδευόταν από την αρραβωνιαστικιά του Γεωργία Πολυτάνου και ο Παύλος Χρηστίδης από τη σύζυγό του.

Μέσα από τα στιγμιότυπα οι δύο άνδρες έδειχναν να έχουν μία φιλική συζήτηση σε ευχάριστο κλίμα. 

«Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι, μπαίνω μπροστά και ζητώ τη στήριξή σας. Πάμε να νικήσουμε τώρα. Στόχος δεν είναι να κερδίσουμε τον Κασσελάκη, αλλά να νικήσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Δεν έχουμε ανάγκη από μεσσίες, θέλουμε ηγεσία που θα κάνει πράξη το “μαζί”», είπε ο Χάρης Δούκας από το βήμα της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, επισημοποιώντας ουσιαστικά την κάθοδό του στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, στις 6 Οκτωβρίου.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ είναι: Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Μιχάλης Κατρίνης, Μιλένα Αποστολάκη, Νάντια Γιαννακοπούλου και Άννα Διαμαντοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: ΠΑΣΟΚ: Υποψηφιότητα Νο 6 - Νάντια Γιαννακοπούλου: «Αλλάζοντας το κόμμα μας ριζικά, για να αλλάξουμε και τη χώρα» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Από την Κοζάνη με αγάπη: Η Άννα Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στην πατρίδα της – Νομάρχης Καστοριάς στα 26 της (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ