Jaclyn Cordeiro: Με αυτή την 44χρονη σεξοβόμβα νοσοκόμα & γυμνάστρια αντικατέστησε την Jennifer Lopez, ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ! Το χρονικό της σχέσης τους

Κορμί θανατηφόρο!

Με την Jennifer Lopez χώρισε το 2021.

Ο αρραβώνας τους κράτησε δύο χρόνια. Ο έρωτας τους συνολικά 5. Ο Alex Rodriguez διάσημος μπασκεμπολίστας στην Αμερική έδειχνε να είναι το τέλειο ταίρι της απαιτητικής JLΟ.

Όμως η Jennifer όταν ξεκίνησε να μιλάει πάλι με τον άντρα της ζωής της (;;)Ben Affleck, τίποτα και κανείς δεν μπορούσε να την συγκρατήσει.

Διέλυσε τον αρραβώνα μέσα σε μια νύχτα και η επίσημη ανακοίνωση έλεγε: "Αποφασίσαμε ότι είμαστε καλύτερα σαν φίλοι οπότε θα παραμείνουμε φίλοι και δεν θα  προχωρήσουμε σε γάμο.

Τα παιδιά μας επίσης θα κρατήσουν αυτή την 5χρονή σχέση μας Σαν κάτι πολύτιμο στη ζωή τους. Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε συνεργάτες σε όλα τα κοινά επιχειρηματικά project".


Βέβαια τίποτα απαυτά δεν έγινε αφού η Jennifer δεν πέρασαν δύο μήνες από την διακοπή της σχέσης της και του αρραβώνα της με τον Alex, εμφανίστηκε χεράκι χεράκι με τον Μπεν Άφλεκ προκαλώντας φρενίτιδα στους fans  αλλά και στα media.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο μπασκετμπολίστας είχε πολύ μεγαλύτερη αδυναμία στο φακό και στη δημοσιότητα από τον Μπεν Άφλεκ.

Απρίλιο του 2021 ανακοινώθηκε ο χωρισμός με τον ένα, Ιούνιο του 2021 ανακοινώθηκε επίσημα η επανασύνδεση με τον Μπέν, επίσης αρραβωνιαστικό της πριν να από 17 χρόνια.
Τίποτε δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με το αχτύπητο δίδυμο Benifer.

instagram @iheartradio

Τι απέγινε λοιπόν ο Alex Rodriguez;

Πόσο έκλαψε για την καλή του; Πόσο χρόνο του πήρε για να αποκατασταθεί;

Έκλαψε λοιπόν 1,5 χρόνο.

Τον Οκτώβριο του 2022 εμφανίστηκε στο πλάι της 44χρονης Καναδέζας εντυπωσιακής ξανθιάς γυμνάστριας & νοσοκόμας, μητέρας δύο κοριτσιών της Jaclyn Cordeiro .

Ποια είναι η Jaclyn Cordeiro

H Jaclyn Cordeiro γεννήθηκε στον Οντάριο του Καναδά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 14 Φεβρουαρίου 1980 και αποφοίτησε ως νοσηλεύτρια αλλά κάνει καριέρα ως fitness γκουρού, lifestyle coach αλλά και μανεκέν.


Ο θρύλος τον Yankees φαίνεται να είναι ερωτευμένος με την εντυπωσιακή ξανθιά και η σχέση τους να έχει προχωρήσει αφού πρόσφατα είδαμε το ζευγάρι μαζί με τις κόρες του Άλεξ.

Πριν από ένα μήνα έκαναν διακοπές στην Σαρδηνία με τον μπασκεμπολίστα να πιάνει τρυφερά το χέρι της συντρόφου του και να επιδεικνύει το δικό του όμορφο σώμα αφού πρόσφατα έχασε σχεδόν 15 kg.

Η γυμνάστρια έχει δύο κόρες την Bella  και την Savanah από την σχέση της με τον Laureano Cordeiro.


Στην λίστα των διάσημων πρώην κοριτσιών του συγκαταλέγεται η Madonna η Cameron Dias  η Κέιτ Χάντσον και η Μπέθανυ Φράνκελ.

Τις κόρες του έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Cynthia Scurtis .

Όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιο της Jennifer Lopez με τον Μπεν Άφλεκ ο Άλεξ δεν άντεξε και έγραψε ένα σχόλιο όλο υπονοούμενα δείτε εδώ

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Το ρομαντικό love story που οδήγησε σε διπλή τελετή γάμου - Κάποτε έλιωναν ο ένας για τον άλλον ... (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Breaking News: Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ - Έκπληξη ότι δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο - Ο γάμος κράτησε 1,5 χρόνο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ