Διαδικτυακή επίθεση στον Φάμελλο: Έκανε διακοπές με την νέα του σύντροφο, Δώρα Τσαμπάζη στο εξοχικό της Αχτσιόγλου - "Άκρως ψευδές - Θα σε πάω στα δικαστήρια"

Η ανάρτηση στο x (πρώην twitter)

Δεν άργησε να δώσει τη δική της απάντηση η Δώρα Τσαμπάζη σε ανάρτηση χρήστη του Twitter με συκοφαντικό περιεχόμενο για εκείνη, τον Σωκράτη Φάμελλο και την Έφη Αχτσιόγλου:

"Τελικά η ανοησία είναι όντως ανίκητη. Τα λέμε στα δικαστήρια. Και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες"

Η Έφη Αχτσιόγλου απάντησε στο ίδιο κλίμα:

"Να ανακαλέσετε άμεσα τις άκρως ψευδείς δηλώσεις σας που εμπλέκουν το όνομά μου. Επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε δικαιώματος που απορρέει από τον νόμο."

Ενώ ο Σωκράτης Φάμελλος αναφέρει:

"Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας."

Η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη

«Στηρίζω αμέριστα τον Σωκράτη Φάμελλο απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχτηκε. Τα ίδια αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης τρέφω προς τη Δώρα Τσαμπάζη, με την επισήμανση ότι θα έπρεπε στην περίπτωση της να είναι δύο φορές προσεκτικοί, διότι γνωρίζουν τι πέρασε. Όμως η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο και το ζούμε πλέον καθημερινά», σημειώνει ο κ. Κασσελάκης

Διαβάστε ακόμη: Δώρα Τσαμπάζη υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μόνο στο eirinika: «Είμαι δυναμική, εργατική, έχω ενσυναίσθηση» - «Θέλω να γίνω η  φωνή των μονογονεϊκών οικογενειών» (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Δώρα Τσαμπάζη: Κατασυγκινεί η ανάρτηση της για τη γιορτή του πατέρα - "Καμία μέρα δεν μας θυμίζει περισσότερο την απουσία" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ