Αλέν Ντελόν: Με 50 προσκεκλημένους πραγματοποιήθηκε η κηδεία του μεγάλου Γάλλου star - Συγκινημένοι οι γιοι του, Άντονι & Αλέν-Φαμπιάν (φωτό-βίντεο)

Σε στενό οικογενειακό κύκλο στο κτήμα στο Ντουσί

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε χθες (24/8) στην κηδεία του Αλέν Ντελόν, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό παρεκκλήσι στο κτήμα του στο Ντουσί, στην κεντρική Γαλλία.

Λίγο μετά τις 17:00 (ώρα Ελλάδος) έφτασαν οι γιοι του εκλιπόντα, Άντονι και Άλεν-Φαμπιάν Ντελόν, οι οποίοι ήταν φανερά συγκινημένοι.

Συνομίλησαν με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο αλλά και στους δημοσιογράφους.

Τους ευχαρίστησαν μάλιστα που τίμησαν με την παρουσία τους.

Σχεδόν 50 προσκεκλημένοι, πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Ντελόν που επιλέχθηκαν με προσοχή, παρέστησαν στην κηδεία και στην ταφή του, η οποία τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως ήταν η επιθυμία του.

Η υπουργός Πολιτισμού Ρασιντά Ντατί ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων πενθούντων, καθώς και ο Πολ Μπελμοντό, γιος του συναδέλφου του Αλέν Ντελόν, Ζαν Πολ Μπελμοντό , και ο ηθοποιός Βενσάν Λιντό, ο οποίος ανέγνωσε ένα κείμενο.

ΑΛΕΝ ΝΤΕΛΟΝ ΚΗΔΕΙΑ

ΑΛΕΝ ΝΤΕΛΟΝ ΚΗΔΕΙΑ

Οι γιοι του Αλέν Ντελόν, Άντονι και Αλέν Φαμπιέν

Ο μεγάλος ηθοποιός του γαλλικού σινεμά είχε τονίσει πολλάκις, ότι δεν ήθελε να γίνει η κηδεία του δημοσία δαπάνη και ότι ήθελε να ταφεί "όπως οποιοσδήποτε άλλος".

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλέν Ντελόν έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (18/8) σε ηλικία 88 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη συγγενείς και φίλους.

Διαβάστε ακόμη: Αλέν Ντελόν: Επιθυμούσε να θανατωθεί & να ταφεί μαζί του ο σκύλος του - Αντέδρασαν οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων

Διαβάστε ακόμη: Συντετριμμένη η Brigitte Bardot για τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου Alain Delon – «Έχασα το alter ego μου – Τίποτα δεν καλύπτει αυτό το κενό» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Alain Delon: Μεγάλωσε σε προαύλιο φυλακής, ορφανοτροφεία & μπουρδέλα - Στα στερνά του έζησε με ένα σκύλο, ο ωραιότερος ηθοποιός του γαλλικού σινεμά που λάτρεψαν οι γυναίκες

Διαβάστε ακόμη: Alain Delon: Φωτο-αφιέρωμα του eirinika στον κακομαθημένο & ωραιότερο Γάλλο ηθοποιό που είχε όλες τις γυναίκες στα πόδια του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ