Κηδεία Αλέν Ντελόν - Η κόρη του, Ανούσκα έφυγε διακριτικά από το Ντουσί - Ο άντρας της, Ζουλιέν στο πλάι της

Ο μεγάλος star του γαλλικού σινεμά έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18 Αυγούστου σε ηλικία 88 ετών

Χθες, Σάββατο, 24 Αυγούστου, οι φίλοι και οι θαυμαστές του Αλέν Ντελόν συγκεντρώθηκαν μπροστά από τις πύλες της ιδιοκτησίας του ηθοποιού στο Ντούσι, ενώ γινόταν η κηδεία του.

Άφησαν πολλά λευκά τριαντάφυλλα, τα αγαπημένα του, καθώς και φωτογραφίες και γράμματα με τρυφερά λόγια για τον Γάλλο star.

Φυσικά, πολλοί θέλησαν να στηρίξουν τα τρία παιδιά του, τον Anthony, την Anouchka και τον Alain-Fabien.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο με 50 άτομα σύμφωνα με τις επιθυμίες του σπουδαίου ηθοποιού.

Μεταξύ άλλων εκεί ήταν ο Vincent Lindon, ο οποίος έδωσε μια ομιλία, ο Paul Belmondo, ο Alain Terzian, ο Thierry Frémaux, η Géraldine Danon, αλλά και οι Rachida Dati και Valérie Pécresse.

Η Claudia Cardinale, βίωνε "πολύ μεγάλη θλίψη" και τελικά δεν μπόρεσε να πάει στο Douchy.

Οι γιοι του Αλέν Ντελόν, Άντονι και Αλέν Φαμπιέν

Μετά την τελετή, η Anouchka Delon, η οποία ήταν παρούσα χωρίς τον γιο της Lino, αλλά με τον σύζυγό της, Julien Dereims, εθεάθη να φεύγει διακριτικά από το σπίτι του πατέρα της – όπου αναπαύεται τώρα με τα τριάντα πέντε σκυλιά του, όπως ο ίδιος επιθυμούσε – και να κατευθύνεται στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της.

Διαβάστε ακόμη: Αλέν Ντελόν: Με 50 προσκεκλημένους πραγματοποιήθηκε η κηδεία του μεγάλου Γάλλου star - Συγκινημένοι οι γιοι του, Άντονι & Αλέν-Φαμπιάν (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Η «κατάρα» του Αλέν Ντελόν: Με άνοια πλέον, πέρασε τους τελευταίους μήνες του με γιους & κόρη μαλωμένους – Αλληλομηνύονταν & όλοι μαζί κυνηγούσαν την δήθεν μνηστή του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ