Αλέν Ντελόν: Κηδεύτηκε με εκατοντάδες λευκά τριαντάφυλλα, τα αγαπημένα του - Στο τελευταίο αντίο κοντά του και ο γιος του Μπελμοντό, Πολ

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε χθες (24/8) στην κηδεία του Αλέν Ντελόν, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό παρεκκλήσι στο κτήμα του στο Ντουσί, στην κεντρική Γαλλία.

Η είσοδος στην πύλη γέμισε με πολλά λευκά τριαντάφυλλα, τα αγαπημένα του, καθώς και φωτογραφίες και γράμματα με τρυφερά λόγια για τον Γάλλο star, που άφησαν οι θαυμαστές του.

Φυσικά, πολλοί θέλησαν να στηρίξουν τα τρία παιδιά του, τον Anthony, την Anouchka και τον Alain-Fabien.

Σχεδόν 50 προσκεκλημένοι, πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Ντελόν που επιλέχθηκαν με προσοχή, παρέστησαν στην κηδεία και στην ταφή του, η οποία τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως ήταν η επιθυμία του.

Η υπουργός Πολιτισμού Ρασιντά Ντατί ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων πενθούντων, καθώς και ο Πολ Μπελμοντό, γιος του συναδέλφου του Αλέν Ντελόν, Ζαν Πολ Μπελμοντό , και ο ηθοποιός Βενσάν Λιντό, ο οποίος ανέγνωσε ένα κείμενο.

Ο Alain Terzian, ο Thierry Frémaux, η Géraldine Danon, αλλά και οι Rachida Dati και Valérie Pécresse ήταν επίσης εκεί.

Η Claudia Cardinale, βίωνε "πολύ μεγάλη θλίψη" και τελικά δεν μπόρεσε να πάει στο Douchy.

Κάποια στιγμή μάλιστα έξω από τον χώρο ταφής κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αλέν και τραγούδησαν το «Paroles, paroles», που είχε ερμηνεύσει ο ίδιος μαζί με την Dalida.

Μετά από σχετική ειδική άδεια από τον τοπικό νομάρχη, ο Ντελόν ετάφη στο παρεκκλήσι που είχε χτίσει στο La Brûlerie, το κτήμα στην κοινότητα Ντουσί του Λουαρέ, 85 μίλια νοτιοανατολικά του Παρισιού, το οποίο αγόρασε τη δεκαετία του 1970, ενώ εκεί έκλεισε τα μάτια του για τελευταία φορά.

Το παρεκκλήσι βρίσκεται στο κτήμα των σχεδόν 300 στρεμμάτων, μεγάλο μέρος του οποίου είναι δασική έκταση, όπου ο Ντελόν έθαψε τουλάχιστον 35 από τα κατοικίδια σκυλιά του.

Διαβάστε ακόμη: Κηδεία Αλέν Ντελόν - Η κόρη του, Ανούσκα έφυγε διακριτικά από το Ντουσί - Ο άντρας της, Ζουλιέν στο πλάι της 

Διαβάστε ακόμη: Αλέν Ντελόν: Με 50 προσκεκλημένους πραγματοποιήθηκε η κηδεία του μεγάλου Γάλλου star - Συγκινημένοι οι γιοι του, Άντονι & Αλέν-Φαμπιάν (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ