Πριγκίπισσα Kate: Επανεμφάνιση μετά από καιρό! – Με stylish καπέλο & παλτό στην κυριακάτικη λειτουργία του Crathie Kirk – Πάντα δίπλα της, ο Πρίγκιπας William (φωτό)

Πριν από αυτό είχε «δώσει» το παρών στην παρέλαση Trooping the Colour και τον τελικό του Wimbledon.

Τα νέα για τον καρκίνο της αγαπημένης μας Πριγκίπισσας, της Κέιτ Μίντλετον αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό. Το Παλάτι δεν αφήνει τίποτα να βγει παραέξω.

Ωστόσο, η μέλλουσα Βασίλισσα πραγματοποίησε ακόμα μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο.

Λέμε σπάνια γιατί πραγματικά μετά την ανακοίνωσή της ότι διαγνώστηκε με καρκίνο τον Φεβρουάριο, οι φορές που έχει εμφανιστεί είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Είχε «δώσει» το παρών στην παρέλαση Trooping the Colour και τον τελικό του Wimbledon.

Τώρα η Πριγκίπισσα Κέιτ απαθανατίστηκε στο αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού με οδηγό τον σύζυγό της Πρίγκιπα Ουίλιαμ και στο πίσω κάθισμα τον πρωτότοκο γιό της, Πρίγκιπα Τζορτζ.

Όδευαν προς την εκκλησία για την λειτουργία της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate – Πρίγκιπας William: «Σπάνε» όλα τα πρωτόκολλα! – Μεγαλώνουν τα πριγκιπόπουλά τους απλά - «Δεν υπάρχει ειδική μεταχείριση» (φωτό)

Εκεί εθεάθησαν επίσης ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα.

Η πάντα stylish και κομψή Πριγκίπισσα Κέιτ φόρεσε το ίδιο καπέλο που είχε βάλει και πέρυσι για μια κυριακάτικη εκκλησιαστική λειτουργία.

Το καπέλο είναι από το αγαπημένο της luxurious βρετανικό brand, Hicks & Brown.

H Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες, φαίνεται χαμογελαστή να μιλά στον σύζυγό της.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της, η Κέιτ περνάει πολύ χρόνο με τον Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, απέχοντας από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Η νέα της εμφάνιση με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ξετρελάθηκαν οι royal fans - "Δεν το περίμενα, φαίνεται υπέροχη!" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ