Ναόμι Κάμπελ: Κρατάει σφιχτά τα 2 παιδιά της & νιώθει "ευλογημένη" - Το οικογενειακό κλικ από τη Μύκονο

Έγινε μαμά στα 51 της

Μία σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά της μοιράστηκε η Ναόμι Κάμπελ.

Το διάσημο μοντέλο που ξεχώρισε στα 90s ανέβασε ένα ενσταντανέ στο οποίο ποζάρει έχοντας πλάτη τον φακό, καθώς κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο και την κόρη της.

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε στη Μύκονο, όπου η 57χρονη έκανε διακοπές.

Διαβάστε ακόμη: Naomi Campbell: Διασκεδάζει ξέφρενα σε club της Μυκόνου & φιλάει τον DJ στο στόμα – Eίναι ο νέος της σύντροφός; (βίντεο)

«Ευλογημένη», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης ενώ πρόσθεσε δύο κόκκινες καρδιές.

Να υπενθυμίσουμε ότι το supermodel απέκτησε και τα δύο παιδιά της μέσω παρένθετης μητέρας με την κόρη της να έρχεται στον κόσμο το 2021 το 2023 ο γιος της.

Όταν ρωτήθηκε αν τα απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας, το μοντέλο απάντησε: «Το έκανα. Ελπίζω σε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μου. Είναι 110% η προτεραιότητά μου. Πρέπει να είμαι εκεί για εκείνα την πρώτη τους μέρα στο σχολείο. Έχω ακούσει πολλά νεαρά κορίτσια να λένε ότι είναι πολύ ακριβό να κάνουν παιδιά και ότι μπορεί να μην τα θέλουν, και τους είπα: »Θα αλλάξετε γνώμη. Θα θέλεις να γίνεις μαμά Καταλαβαίνω ότι από οικονομική άποψη είναι δύσκολο. Αλλά η μητέρα μου δεν είχε τίποτα και τα κατάφερε. Αξίζει τον κόπο. Είναι καταπληκτικό. Πρέπει να βασιστούμε στη νέα γενιά για να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο. Εμπιστεύομαι τα παιδιά μου περισσότερο από εμάς ότι θα κάνουν το σωστό».

Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο της βρετανικής «Vogue» στο τεύχους Μαρτίου του 2022 μαζί με την 9 μηνών τότε κόρη της, όπου ενθάρρυνε τις γυναίκες να μην «διστάζουν» να αποκτήσουν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία.

Διαβάστε ακόμη: H Ναόμι Κάμπελ εξώφυλλο στην Vogue με την βιολογική της κόρη - Mητέρα στα 51 της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ