Γιώργος Πατούλης: Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά – Η 33χρονη εγκυμονούσα σύντροφος του περιμένει το 1ο τους παιδάκι (φωτό)

Ήταν γραμματέας του στην Περιφέρεια.

Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοίλου είναι ζευγάρι και περιμένουν παιδί! 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας, μετά το διαζύγιο από τη Μαρίνα Σταυράκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 33χρονη Νάνσυ Κοίλου είναι μια μελαχρινή κοπέλα που εργάστηκε για καιρό ως γραμματέας στο γραφείο της περιφέρειας Αττικής. 

Συνόδευε τον 63χρονο πολιτικό σε διάφορες υποχρεώσεις του.

γιωργος πατουλης

Οι δυο τους είχαν εμφανιστεί μαζί στο Μέγαρο Μουσικής το 2022, στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή. Τότε δεν είχε αντιληφθεί κανείς ότι ήταν ζευγάρι και η Νάνσυ περπατούσε ένα βήμα πίσω από τον Πατούλη.

γιωργος πατουλης

 

Για την ιστορία, ο Γιώργος Πατούλης έχει ακόμα έναν γιο, τον Αλέξανδρο που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη.

Οι δυο τους χώρισαν πριν τρία χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Mε λένε Μαρίνα Σταυράκη, τέλος το Πατούλη: «Μετά από 35 χρόνια γάμου, δεν με ενώνει τίποτε εκτός από το παιδί μας» - «Τυπική η επαφή μας» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Μαρίνα Πατούλη για Νίκο Χαρδαλιά: «Θα τον στηρίξουμε όλοι» - Η αναφορά της στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ