Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας: Ετοιμάζεται να παντρευτεί τον πολυαγαπημένο της, σαμάνο – Γιατί η βασιλική οικογένεια δεν θα φωτογραφηθεί μαζί τους (φωτό)

Ένας γάμος που έχει προκαλέσει απορίες...

Η Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας πρόκειται να γίνει ξανά νυφούλα.

Ο πολυαναμενόμενος γάμος της Royal με τον εκλεκτό της καρδιάς της, έναν σαμάνο από την Αμερική θα γίνει στη 31 του Αυγούστου.

Η μονάκριβη κόρη του βασιλιά Χάραλντ πρόκειται να παντρευτεί Ντουρέκ Βέρετ σε ένα μαγευτικό σκηνικό στο Hotel Union i Geiranger ανάμεσα στα φιορδ της Νορβηγία.

Να σημειωθεί όμως ότι τον γάμο θα καλύψουν μόνο δύο ΜΜΕ που ασχολούνται με την βασιλική θεματολογία μετά από σχετική συμφωνία με το μελλόνυμφο ζευγάρι.

Ακούγοντας αυτό, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο γάμος της Πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζ δεν θα περιλαμβάνει φωτογράφηση του ζευγαριού με άλλα μέλη της νορβηγικής βασιλικής οικογένειας.

Ο επικεφαλής επικοινωνίας του Βασιλικού Οίκου της Νορβηγίας, Guri Varpe, είπε:

«Τα άλλα μέσα ενημέρωσης θα έχουν περιορισμένη πρόσβαση στον γάμο και δεν θα μπορούν να τον μεταδώσουν». Σύμφωνα με το NRK, το κοινό και τα ΜΜΕ θα δουν την 52χρονη πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ και τον 59χρονο Ντουρέκ όταν βγαίνουν για να χαιρετήσουν τους καλοθελητές μετά το γάμο τους, με μία ή περισσότερες φωτογραφίες της νύφης και του γαμπρού με τους οικογένεια» να κυκλοφορούν αργότερα. Οι φωτογραφίες από τον ίδιο τον γάμο θα προέρχονται από το περιοδικό Hello!».

Η οικογενειακή φωτογραφία θα περιλαμβάνει μόνο τις κόρες της πριγκίπισσας, την 21χρονη Maud Angelica, την 19χρονη Leah Isadora και την 15χρονη Emma Tallulah, τις οποίες μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, Ari Behn.

Η συμφωνία της πριγκίπισσας της Νορβηγίας με τα ΜΜΕ σχετικά με τον γάμο της μπορεί να είναι δυνατή καθώς δεν είναι πλέον εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ εγκατέλειψε τις πατρονίες της αλλά της επετράπη να διατηρήσει τον τίτλο της πριγκίπισσας.

Διαβάστε ακόμα: Γάμος Πριγκίπισσας Märtha Louise με τον σαμάνο, Durek Verrett - Αναλυτικά το πρόγραμμα, το dress code των καλεσμένων & οι αυστηρές απαγορεύσεις

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας: Απειλεί με μηνύσεις την μελλοντική πεθερά της – Η τραγική σχέση του σαμάνου αρραβωνιαστικού της με την μητέρα του (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ