Συγκινεί ο Άντονι Ντελόν - "Ευχαριστώ τους θαυμαστές του πατέρα μου σε όλο τον πλανήτη & ειδικά την Ιταλία - Την αγαπούσε σαν δεύτερη πατρίδα του"

Η ανάρτηση στο instagram του

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Αλέν Ντελόν, του θρυλικού ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18 Αυγούστου σε ηλικία 88 ετών.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πύλη του κτήματος του στο Ντουσί, καθώς η είσοδος επιτρεπόταν αυστηρά στους 50 προσκεκλημένους.

Τα τρία του παιδιά (Άντονι, Αλέν, Ανούσκα) βρέθηκαν εκεί για το τελευταίο αντίο.

Το παρεκκλήσι βρίσκεται στο κτήμα των σχεδόν 300 στρεμμάτων, μεγάλο μέρος του οποίου είναι δασική έκταση, όπου ο Ντελόν έθαψε τουλάχιστον 35 από τα κα

Λίγα 24ωρα μετά, ο μεγαλύτερος γιος του Γάλλου σταρ, Άντονι, θέλησε να ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά όλους εκείνους που τίμησαν τον πατέρα του με την παρουσία τους.

Μέσα από ένα σύντομο βιντεάκι που δείχνει όλα τα λουλούδια, τις ανθοδέσμες, τα κεράκια, τις φωτογραφίες, τις αφίσες και τα γράμματα στη μνήμη του Αλέν Ντελόν έγραψε χαρακτηριστικά:

"Ευχαριστώ όλους εσάς, το κοινό του που αγάπησε, για αυτά τα αυθόρμητα αφιερώματα από καρδιάς.

Ευχαριστώ όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο Douchy και που έδειξαν με ζέση τον θαυμασμό ή το σεβασμό τους σε όλη τη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο.

Μια ιδιαίτερη σκέψη για την Ιταλία, που τόσο αγαπούσε, τη δεύτερη πατρίδα του.

Είναι χάρη και μέσα από εσάς που θα συνεχίσει να ζει".

Δείτε την ανάρτηση εδώ

Διαβάστε ακόμη: Αλέν Ντελόν: Με 50 προσκεκλημένους πραγματοποιήθηκε η κηδεία του μεγάλου Γάλλου star - Συγκινημένοι οι γιοι του, Άντονι & Αλέν-Φαμπιάν (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Κηδεία Αλέν Ντελόν - Η κόρη του, Ανούσκα έφυγε διακριτικά από το Ντουσί - Ο άντρας της, Ζουλιέν στο πλάι της

Διαβάστε ακόμη: Αλέν Ντελόν: Κηδεύτηκε με εκατοντάδες λευκά τριαντάφυλλα, τα αγαπημένα του - Στο τελευταίο αντίο κοντά του και ο γιος του Μπελμοντό, Πολ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ