Nicole Kidman για την νέα της ταινία, «Babygirl»: «Είναι η πιο sexy & αποκαλυπτική ταινία που έχω κάνει – Δεν ξέρω αν μπορώ να την δω» (φωτό & βίντεο)

Δείτε το trailer!

Η κορυφαία ηθοποιός, Νικόλ Κίντμαν έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο Vanity Fair και μεταξύ άλλων μίλησε για την επερχόμενη ταινία της «Babygirl».

Για την ταινία αυτή ανέφερε πως είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στον φακό τόσο... γυμνή.

Η ηθοποιός τόνισε πως δεν είναι αρκετά γενναία για να δει την ταινία στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία έχει αρκετές αποκαλυπτικές σκηνές.

Δείτε το trailer:

«Υπάρχει κάτι μέσα μου που λέει "εντάξει, αυτό έγινε για τη μεγάλη οθόνη και για να το δούμε με κόσμο". Αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι έχω τόση γενναιότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω κάνει κάποιες ταινίες που είναι αρκετά αποκαλυπτικές. Αλλά ποτέ κάτι τέτοιο».

Τέλος, εξήγησε ότι λόγω των πολλών σεξουαλικών σκηνών που περιλαμβάνει η ταινία, ένιωθε «ευάλωτη» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Όλα αυτά κανονικά είναι βίντεο που θα κρύβατε στο σπίτι σας. Όχι κάτι που θα το δει όλος ο κόσμος. Είναι λίγο περίεργο συναίσθημα», σημείωσε.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονιστικό δίδυμο: Η Νικόλ Κίντμαν & η 15χρονη κόρη της Σάντει Ρόουζ στο fashion show του οίκου μόδας Balenciaga – Τα υπερπαραγωγή total black looks (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Στο Παρίσι η Nicole Kidman με τη "δίδυμη" κόρη της, Sunday - Minimal chic σύνολα ιδανικά για κάθε περίσταση (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ