Η Demi Moore θυμάται την θρυλική σκηνή με το bikini στην ταινία «Άγγελοι του Τσάρλι» - «Όλοι μιλούσαν για το πώς φαινόμουν» - Πως είχε νιώσει για αυτό η ηθοποιός (βίντεο)

Το κοινό αναρωτιόταν τότε πώς μπορεί μια 40χρονη να βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της ζωής της και να έχει τέτοιο σώμα.

Η αγαπημένη μας Ντέμι Μουρ έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο περιοδικό Interview και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη θρυλική σκηνή με το μπικίνι στην ταινία «Οι Άγγελοι του Τσάρλι».

Η 61χρονη σταρ του Χόλιγουντ  δήλωσε ότι πάλεψε με την ταυτότητά της όταν πρωταγωνίστησε στη συνέχεια της ταινίας «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» το 2003.

«Όταν έπαιξα στους Άγγελους του Τσάρλι υπήρξε πολλή συζήτηση γύρω από τη σκηνή με το μπικίνι, όλοι συζητούσαν για το πώς φαινόμουν» θυμήθηκε η Ντέμι Μουρ.

Να σας θυμίσουμε ότι στην σκηνή αυτή, η διάσημη ηθοποιός τρέχει σε μια παραλία με ένα μαύρο μπικίνι και μια σανίδα του σερφ κάτω από το μπράτσο της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού. 

Το κοινό αναρωτιόταν τότε πώς μπορεί μια 40χρονη να βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της ζωής της και να έχει τέτοιο σώμα.

Δείτε την σκηνή:

Η Ντέμι Μουρ ένιωσε ότι «δεν φαινόταν να υπάρχει θέση για μένα». «Δεν ένιωθα ότι δεν ανήκα εκεί» διευκρίνισε η ηθοποιός. «Ήταν περισσότερο σαν να ένιωθα αυτό το συναίσθημα ότι δεν είμαι ούτε 20, δεν είμαι ούτε 30, αλλά δεν ήμουν και αυτό που αντιλαμβάνεται κάποιος ως μητέρα».

Η Μισέλ Γιο πήρε τη συνέντευξη από την ηθοποιό για το περιοδικό Interview και είπε ότι την καταλάβαινε. «Το Χόλιγουντ είναι σκληρό για τις γυναίκες αυτής της ηλικίας, όπου δεν βρίσκεις πια τα σενάρια ή τους χαρακτήρες που σου ταιριάζουν» δήλωσε, προσθέτοντας: «Ή είσαι μητέρα ή είσαι αρκετά μεγάλη για να μην είσαι σέξι στα μάτια τους».

Διαβάστε ακόμα: Η Demi Moore στους Παξούς! – Η βραδιά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη – Οι ηθοποιοί πόζαραν αγκαλιά με πολύ χαμόγελο & κέφι (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ντέμι Μουρ: Μετά τους Παξούς ταξίδεψε στη Σύμη - Διασκέδασε σε πάρτι βάφτισης (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ