Αντζελίνα Τζολί: Σούπερ σικ με μπεζ καμπαρντίνα στη Βενετία - Το must have item για το Φθινόπωρο (φωτό)

Εμφανίστηκε ασυνόδευτη αλλά στυλάτη!

Αυλαία σηκώνει για ακόμη μία χρονιά το 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Η ετήσια οργάνωση και φέτος αναμένεται να υποδεχτεί πλήθος celebrities και να φιλοξενήσει συναρπαστικές ταινίες.

Ήδη από χθες (27/8) ξεκίνησαν να φτάνουν μεγάλα ονόματα όπως η Αντζελίνα Τζολί, η Αμάλ με τον σύζυγο της, Τζορτζ Κλούνεϊ, η Τζένα Ορτέγκα.

Με ανανεvμένο look η Αντζελίνα χαιρέτησε τα πλήθη κατά την είσοδο της.

Κατά την άφιξη της ξεχώρισαν οι ξανθές της ανταύγειες αλλά και η ιδιαίτερη μπεζ καμπαρντίνα σε μήκος κάτω από το γόνατο, με ζώνη και κοντό μανίκι που καταλήγει ακριβώς πάνω από τους αγκώνες της.

Από μέσα η star του Χόλιγουντ και πρώην σύζυγος του γοητευτικού Μπραντ Πιτ επέλεξε ένα λευκό μπλουζάκι και ένα cropped φαρδύ ναυτικό παντελόνι και μαύρα γυαλιά ηλίου με διακριτικό cat-eye σχήμα.

instagram @justjared

Απογείωσε το σύνολο της με μαύρες δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο από τη Mulberry με δερμάτινα λουράκια που σταυρώνουν.

Το σωστό σικ casual style!

Διαβάστε ακόμη: Αμάλ & Τζορτζ Κλούνει: Dinner date με λευκό κροσέ φόρεμα - Αγκαζέ με τον γοητευτικό ηθοποιό μετά από 10 χρόνια γάμου (φωτό)

Οι ταινίες που θα συναρπάσουν

21 ταινίες είναι υποψήφιες για τον Χρυσό Λέοντα, το μεγαλύτερο βραβείο του Φεστιβάλ, άλλες εκ των οποίων θεωρούνται ως πολλά υποσχόμενες arthouse ταινίες, ενώ σε άλλες συμμετέχουν διάφοροι σταρ του σινεμά.

Joker: Folie à Deux του Τοντ Φίλιπς

Το σίκουελ του «Joker» αποτελεί -ίσως- την πιο συζητημένη ταινία της χρονιάς, με τους Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία φημολογείται ότι θα εξελίσσεται μέσα σε μια ψυχιατρική κλινική και, σύμφωνα με τον διευθυντή φωτογραφίας Λόρενς Σερ, πρόκειται για μία από τις πιο τρελές ταινίες που έχει εργαστεί ποτέ, που σίγουρα θα εκπλήξει τους θεατές. Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας φαίνεται να υπόσχεται ένα (τρελό) μιούζικαλ γεμάτο παράνοια και μουσική. Θα καταφέρει και το σίκουελ να έχει την ίδια επιτυχία με τον προκάτοχό του; Υπομονή ως τις 4 Οκτωβρίου 2024 που η ταινία θα βγει και στις ελληνικές αίθουσες για να το ανακαλύψουμε.

joker folie a deux

Queer του Λούκα Γκουαντανίνο

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του δεύτερου ομότιτλου βιβλίου του Γουίλιαμ Μπάροουζ το οποίο ακολουθεί τον Λι, έναν Αμερικανό πρώην στρατιώτη στην Πόλη του Μεξικού, ο οποίος ζει στο περιθώριο και ερωτεύεται έναν ναύτη, τον Αλερτον. Mαζί ξεκινούν ένα ταξίδι στη Νότια Αμερική αναζητώντας τον θρυλικό παραισθησιογόνο Yage. Στο φιλμ που σηματοδοτεί την τρίτη ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο μέσα σε τρία μόλις χρόνια, πρωταγωνιστούν οι Ντάνιελ Κρεγκ και Ντρου Στάρκι.

maria

Harvest της Αθηνάς Τσαγγάρη

Ενα από τα ωραιότερα και πιο συνταρακτικά μυθιστορήματα των τελευταίων χρόνων (ένα από τα καλύτερα βιβλία του 21ου αιώνα κατά την Guardian), το «Harvest» του Τζιμ Κρέις διασκευάζεται από την Αθηνά Τσαγγάρη (που συνυπογράφει και το σενάριο μαζί με την Τζόσλιν Μπαρνς) και διαγωνίζεται για τον Χρυσό Λέοντα. Η ταινία σηματοδοτεί την επιστροφή της Αθηνάς Τσαγγάρη στη Βενετία, 14 χρόνια μετά το -εις διπλούν- βραβευμένο «Attenberg» του 2010.

quiet life

Ημερομηνία διάρκειας: Τετάρτη 28 Αυγούστου, με ημερομηνία λήξης το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ