Η Μαρίνα Σάττι εξομολογείται: "Χωρίς να έχω λεφτά, προσπαθούσα να κάνω τα βιντεοκλίπ μου - Πούλησα μέχρι κι ένα χωράφι" (βίντεο)

Η τραγουδίστρια που μας εκπροσώπησε στη φετινή Eurovision μοιράζεται κάποιες σκέψεις με το κοινό της

Μέσα ένα live στο instagram η Μαρίνα Σάττι έκανε τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε.

Η δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι στο παρελθόν είχε χρειαστεί να πουλήσει χωράφι της για να καλύψει τα έξοδα του βίντεο κλιπ της.

«Όλοι μου λέτε: "Τι έχει αλλάξει;". Έχω αλλάξει όντως, περνάω πάρα πολύ ωραία στη ζωή μου. Έρχεται μια κυρία και μου λέει: "Να ξέρεις, τα μηνύματά σου τα παίρνουμε. Αυτά που εννοείς και αυτά που κάνεις τα καταλαβαίνουμε.


"Και χάρηκα, μου έμεινε αυτό. Εγώ το έχω πάρει απόφαση: δεν ξαναλέω τίποτα με λόγια. Ό,τι και να πω, ό, τι και να πει ο καθένας, δεν έχουν σημασία τα λόγια, άσε που παρερμηνεύονται. Δεν χρειάζεται να λέω λόγια, θα κάνω μόνο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα αλλάζουν. Όλα μπορούμε να τα προσπαθήσουμε και να αλλάξουν. Μην κ*λώνετε. Από μικρή ένα πράγμα έλεγα: δεν θέλω να μετανιώσω για τίποτα. Αυτό έλεγα», είπε η Μαρίνα.

«Έκανα ότι πίστευα, με όλες τις δυσκολίες, χωρίς να έχω λεφτά, προσπαθούσα να κάνω τα βιντεοκλίπ μου. Δεν με νοιάζει να το πω.

Μέχρι και ένα χωράφι που είχα το πούλησα, γιατί έλεγα: τι μου είναι πιο σημαντικό, να έχω εκεί τις ελιές να κάθονται και να μην τα κάνω τίποτα ή να προσπαθήσω να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου;», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: Λαμπερές εμφανίσεις στην Επίδαυρο - Γοητευτικός με μούσι ο Γκοτσόπουλος, ξανθιά έγινε η σύντροφος του Δούκα, υπέρκομψη η Κατερίνα Ευαγγελάτου αλλά και η Μαρίνα Σάττι (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Σάττι: Αυτός είναι ο σύντροφος της που τη συνόδευσε στον τελικό της Eurovision - Δικηγόρος & γνωστός της Καινούργιου (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ