Mariah Carey: Γνώριζε ότι η αδελφή της πέθαινε, αλλά δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της – «Ένα τηλεφώνημα θα σήμαινε πολλά για την Άλισον», είπε φίλος της (φωτό)

«Η Άλισον ήταν δυσαρεστημένη που η Μαράια είχε κόψει κάθε επαφή μαζί της».

Όσο η τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ πενθεί για την μητέρα της και την αδελφή της που πέθαναν την ίδια μέρα, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αίτιά των θανάτων τους.

Ωστόσο ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την σχέση της τραγουδίστριας και την αδελφής της.

Στενός φίλος της Άλισον Κάρεϊ, ο Ντέιβιντ Μπέικερ, έδωσε μια συνέντευξή στην US Sun και δήλωσε ότι η σταρ «δεν προσπάθησε ποτέ να επικοινωνήσει με εκείνη, ακόμα και όταν της είπαν πριν από ένα μήνα για την κατάσταση της υγείας της».

«Ένα τηλεφώνημα ή, ακόμα καλύτερα, μια βιντεοκλήση θα σήμαινε τόσα πολλά για την Άλισον. Αλλά δεν έγινε ποτέ», ανέφερε.

«Η Άλισον βρισκόταν σε νοσηλεία στο σπίτι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες της ζωής της και ήταν δυσαρεστημένη που η μικρή αδελφή της είχε διακόψει την επαφή μαζί της».

«Μιλούσε συχνά γι' αυτό. Αναρωτιόταν αν η Μαράια ή κάποιος από τους συγγενείς της θα ερχόταν στην κηδεία της. Μου είπαν ότι έχει προγραμματιστεί ένα μνημόσυνο σε μελλοντική ημερομηνία, αλλά τίποτα προς το παρόν. Η ανάλγητη απόρριψη πρόσθεσε περισσότερο πόνο στην Άλισον», τόνισε.

Όσα είπε η Μαράια Κάρεϊ για τον θάνατο της μητέρας της και της αδελφής της

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική εξέλιξη, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα», είπε στο People.

«Αισθάνομαι ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μαμά μου πριν πεθάνει. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη όλων, και τον σεβασμό για την ιδιωτική μου ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα: Διπλή τραγωδία για την Mariah Carey: Έχασε μητέρα & αδελφή την ίδια μέρα – «Η καρδιά μου είναι ραγισμένη», είπε η τραγουδίστρια (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr