Σπανιότατο vintage κλικ: Αριστοτέλης Ωνάσης & Τζάκι Κένεντι διακοπές στον Σκορπιό - Εκεί που η πρώην Πρώτη Κυρία ένιωθε απελευθερωμένη & κολυμπούσε γυμνή

Από άνυδρο και χωρίς βλάστηση νησί μετατράπηκε σε ένα μικρό καταπράσινο παράδεισο, με φυτά και λουλούδια από όλο τον κόσμο.

Αριστοτέλης Ωνάσης και Τζάκι Κένεντι σε ένα χαλαρό καλοκαιρινό στιγμιότυπο.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι απολάμβανε τις διακοπές στον Σκορπιό, το ιδιωτικό νησί του Έλληνα κροίσου.

Στο έγχρωμο ενταντανέ ποζάρουν άνετοι χωρίς κοστούμια και επίσημα ρούχα δείχνοντας και την πιο "απλή" πλευρά του χαρακτήρα τους.

Αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

"Jackie & Αριστοτέλης Ωνάσης σε χαλαρή στιγμή με summer look στον Σκορπιό.

Το νησί είχε αγοραστεί το 1962.

Άνυδρο και χωρίς βλάστηση μετατράπηκε σε ένα μικρό καταπράσινο παράδεισο, με φυτά και λουλούδια από όλο τον κόσμο.

Είχε φιλοξενήσει τον έρωτα του Έλληνα Κροίσου με την Μαρία Κάλλας, αλλά είχε γίνει και ο τόπος που τελέστηκε το μυστήριο του γάμου με την αντικαταστάτρια της.

Μετά το 1968 η Τζάκι ήταν η αδιαφιλονίκητη οικοδέσποινα του νησιού αναλαμβάνοντας την δεντροφύτευση του με τη βοήθεια της Νίκης Γουλανδρή. Τόσο ο Ωνάσης όσο και η Τζάκι ένοιωθαν εκεί απελευθερωμένοι από συμβάσεις.

Η Τζάκι κολυμπούσε γυμνή μαζί με την αδελφή της, Λι, ατυχώς όμως για εκείνη οι παπαράτσι καραδοκούσαν.

Οι γυμνές της φωτογραφίες από το Σκορπιό, τις οποίες φήμες θέλουν να είχε παραγγείλει ο Ωνάσης ως "όπλο" για ένα πιθανό διαζύγιο, πωλήθηκαν για εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια και έγιναν εξώφυλλο του περιοδικού Hustler. "

Vintage pic: Το κρυφό φιλί του Ωνάση στην Κάλλας - Όταν η ντίβα έγινε ξανά ερωμένη του, μετά το γάμο Αρίστου με Τζάκι Κένεντι

Ο γάμος που άφησε εποχή

Στο νησάκι του Σκορπιού στο Ιόνιο, νότια της Λευκάδας, όπου κάτω από το μελαγχολικό φθινοπωρινό ψιλόβροχο η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Ζακλίν Μπουβιέ-Κένεντι, είδωλο για εκατομμύρια Αμερικανούς, παντρευόταν τον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση.

Εκείνη ήταν 39 ετών και εκείνος 62

Είχαν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ο σύζυγος της Τζάκι και πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι είχε δολοφονηθεί στο Ντάλας και μόλις τεσσερισήμισι μήνες από τότε που ο αδερφός του, το φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές Μπομπ Κένεντι, έπεφτε νεκρός από τη σφαίρα του Παλαιστίνιου Σιρχάν Σιρχάν στο Λος Αντζελες.

Η σικάτη Τζάκι, η τραγική ηρωίδα του αμερικανικού Κάμελοτ, ευάλωτη και ταυτόχρονα διάσημη, η πιο διάσημη χήρα της οικουμένης που είχε ανάγκη σωματική και οικονομική προστασία για εκείνη και τα παιδιά της.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: Vintage Story: Όταν ο Ωνάσης παντρεύτηκε την Τζάκυ με μουτρωμένους Χριστίνα & Αλέξανδρο & διαλυμένη την Κάλλας: Φώτο - Βίντεο

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ