Αντζελίνα Τζολί: Κούκλα παρά ποτέ με ντραπέ φόρεμα στο χρώμα του Φθινοπώρου - Απόψε η πρεμιέρα της ταινίας της (φωτό-βίντεο)

Πρωταγωνιστεί στην ταινία "Maria" για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας σε σκηνοθεσία Πάμπλο Λαρέν.

Αισθητή έκανε την παρουσία της η Αντζελίνα Τζολί, στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία.

Η βραβευμένη ηθοποιός εμφανίσθηκε ευδιάθετη χαιρετώντας τον κόσμο έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο Excelsior.

Για την περίσταση η μελαχρινή καλλονή επέλεξε ένα ντραπέ φόρεμα σε σκούρο καφέ τόνο και maxi μήκος.

instagram @britishvogue

Φυσικά, δεν βρίσκεται εκεί τυχαία, αφού απόψε θα κάνει πρεμιέρα η ταινία "Maria" για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας σε σκηνοθεσία Πάμπλο Λαρέν.

Είναι η τελευταία στην τριλογία ταινιών του Λαρέν που αφορούν εμβληματικές γυναίκες, μετά το Spencer του 2021 για την πριγκίπισσα Νταϊάνα αλλά και το Jackie του 2016 για την Τζάκλιν Κένεντι Ωνάση.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας:

Θα τιμηθεί στο Φεστιβάλ του Τορόντο παράλληλα με την πρεμιέρα της ταινίας της

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) θα λάβει το βραβείο «TIFF Tribute Award» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Το βραβείο το οποίο δημιουργήθηκε από την Anne-Marie Canning, αναγνωρίζει τα άτομα που συνδυάζουν τον κοινωνικό αντίκτυπο με την τέχνη του κινηματογράφου.

Έχουν τιμηθεί στο παρελθόν με αυτό το βραβείο ο Πέδρο Αλμοδόβαρ (Pedro Almodóvar) και οι Μίρα Ναΐρ (Mira Nair) και Αλανίς Ομπομσαγουίν (Alanis Obomsawin).  

Διαβάστε ακόμη: Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Ερωτευμένοι όσο ποτέ ο σκηνοθέτης, Τιμ Μπάρτον & η μούσα του, Μόνικα Μπελούτσι! Δεν αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: 81o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: Κόκκινο χαλί με λαμπερές παρουσίες - Κέιτ Μπλάνσετ, Τζένα Ορτέγκα, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ