Angelina Jolie - Ακολουθώντας την απόλυτη σταρ βήμα βήμα στη Βενετία: Άφιξη μαύρη τουαλέτα, μπεζ, όλες μίνιμαλ – Κατά γοήτευσε με το ύφος της μοιραίας, ολίγον φευγάτης (φωτό-βίντεο)

Με old Hollywood vibes έκλεψε τις εντυπώσεις 

Με τον αέρα της απόλυτης μοιραίας σταρ του Χόλιγουντ μαγνήτισε όλα τα βλέμματα η Αντζελίνα Τζολί.

Η διάσημη ηθοποιός πόζαρε κατά τη δεύτερη ημέρα του 81ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία στο κόκκινο χαλί με όλα τα φλας να μη σταματούν λεπτό.

Χθες (29/8) μάλιστα προβλήθηκε και η ταινία "Maria" στην οποία η λαμπερή star υποδύεται τη θρυλική τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας, σε σκηνοθεσία Πάμπλο Λαρέν.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας:

Για την περίσταση η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε ένα τέλειο στράπλες μπεζ φόρεμα Tamara Ralph με γούνα που κάλυπτε τα μανίκια και με φούστα όλο πτυχώσεις.

insatgram @vogueitalia

Τα ξανθά μαλλιά της ήταν κομψά επιμελημένα με ελαφριές μπούκλες που έπεφταν στο πλάι. 

Εννοείται για ακόμη μία της εμφάνιση φόρεσε το signature κόκκινο κραγιόν!

Η μαύρη τουαλέτα

Νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου, η βραβευμένη ηθοποιός εμφανίστηκε με μία σικ μαύρη τουαλέτα σε maxi μήκος και βελούδινο ύφασμα που μας έβγαλε κάπως χειμωνιάτικα vibes.

Χωρίς πολλά κοσμήματα και μόνο με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου η superstar χαμογέλασε στο πλήθος και υπέγραψε κάποια αυτόγραφα.

Διαβάστε ακόμη: Αντζελίνα Τζολί: Κούκλα παρά ποτέ με ντραπέ φόρεμα στο χρώμα του Φθινοπώρου - Απόψε η πρεμιέρα της ταινίας της (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Αντζελίνα Τζολί: Σούπερ σικ με μπεζ καμπαρντίνα στη Βενετία - Το must have item για το Φθινόπωρο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ