Αμοργός-Τραγωδία με 57χρονη που έπεσε από γκρεμό - Δύο μέρες μετά τοποθετήθηκε κάγκελο στο σημείο

Δεν υπήρχε προστατευτική μπάρα

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 57χρονη στην Αμοργό, όταν γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό, μπροστά στα μάτια της κόρης της, στην περιοχή Άγιος Παύλος.

Στο συγκεκριμένο σημείο είχε επισημανθεί το πρόβλημα για τους τουρίστες, καθώς δεν υπάρχει προστατευτική μπάρα.

Στον απεγκλωβισμό της 57χρονης συμμετείχαν πυροσβεστική και λιμενικό, ωστόσο λίγα λεπτά μετά την ανάσυρσή της από τον γκρεμό 20 μέτρων η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της.

Στενός συγγενής της μίλησε στην εκπομπή "Live News" του Mega για το πώς μια οικογενειακή απόδραση στην Αμοργό κατέληξε στην απόλυτη τραγωδία.

«Ήταν με την κόρη της βόλτα. Περπατάγανε, εκείνη πιο πίσω από την κόρη της, κι έπεσε. Ξέρουμε ότι γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό, επειδή δεν υπήρχαν τα κάγκελα. Είκοσι (20) μέτρα ύψος έχει το σημείο», λέει.


«Έμενε σε κάποιο ξενοδοχείο στην περιοχή του Αγίου Παύλου και ανέβαινε τον δρόμο να πάει προς τη στάση μαζί με την κόρη της και σε κάποιο σημείο ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο από πάνω. Είδαν κάποιο φως και της φώναξε η κόρη της να προσέξει το αμάξι. Και πήγε αριστερά προς τον γκρεμό και έπεσε στον γκρεμό κάτω», περιέγραψε ο δήμαρχος της Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν βράδυ Δευτέρας στο νησί της Αμοργού. Η 57χρονη περπατούσε μαζί με την κόρη της στον δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Αγίου Παύλου, όταν ξαφνικά ένα διερχόμενο αμάξι τούς τύφλωσε με τα φώτα του με αποτέλεσμα η γυναίκα να παραπατήσει και να πέσει στον γκρεμό βάθους 20 μέτρων.

Μετά την τραγωδία έβαλαν κάγκελο

Δυο μέρες μετά το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε το νησί της Αμοργού, ο αντιδήμαρχος με συνεργείο τοποθέτησε κάγκελο στο σημείο από όπου έπεσε η άτυχη γυναίκα.

Το Σάββατο το πρωί θα τελεστεί η κηδεία της σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Διαβάστε ακόμη: Ασύλληπτη τραγωδία στην Αμοργό: 57χρονη γλίστρησε & έπεσε από γκρεμό - Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ