Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Έφτασαν οι πρώτοι καλεσμένοι - Την Κυριακή η VIP τελετή στο Costa Navarino (βίντεο)

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται την καλή του, Μαράια Ριντλισπινγκερ με κάθε επισημότητα στην Ελλάδα, με τους πρώτους καλεσμένους να φτάνουν στην περιοχή για την πολυαναμενόμενη τελετή.

Ήδη οι πρώτοι VIP guests (από τους 200) κατέφθασαν στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος».

Πρόκειται για τους ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, Γουές Έντενς μαζί με τη γυναίκα του την Ελίζαμπεθ, τον Τζέιμς Χάσλαμ και αυτός με τη σύζυγό του, τον Μάικ Φασιτέλι και τον Μαρκ Λάσρι.


Η λίστα περιλαμβάνει ακόμη τον ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος είναι στενός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τη Σερένα Γουίλιαμς και τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Απαγορεύονται τα κινητά 

Στο πλαίσιο της προστασίας της ιδιωτικότητας του ζευγαριού τα κινητά τηλέφωνα δεν θα επιτρέπονται κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, και ειδικοί φωτογράφοι θα αναλάβουν τη λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών.

Ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου. Να σημειωθεί πως μιας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική, θα γίνει μια διπλή τελετή, η οποία θα λάβει χώρα σε μια παραλία του Costa Navarino.

Ωστόσο, οι γαμήλιοι εορτασμοί ξεκινούν από σήμερα και θα διαρκέσουν τρεις ημέρες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πάρτι υποδοχής με λευκό dress code στο μπαρ «Between» του ξενοδοχείου, ενώ το Σάββατο οι καλεσμένοι θα απολαύσουν ένα δεύτερο πάρτι με νιγηριανές επιρροές, τιμώντας τις ρίζες του Γιάννη.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι διατηρεί δεσμό σχεδόν 10 χρόνια κι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα.

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό bachelorette της νύφης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διοργάνωσε το 3ημερο bachelorette της γυναίκας του στην Μύκονο – Η Μαράια & οι φίλες της περνάνε καλά λίγο πριν τον μεγάλο γάμο (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ