Η Βασίλισσα Μάξιμα ξέρει να εντυπωσιάζει! Μπλε ηλεκτρίκ κλασάτο φόρεμα & ασορτί γόβες - Το μεγαλείο της θηλυκότητας χορεύει

Fashion icon πάντοτε

Εμείς το έχουμε ξαναπεί! Ενίοτε και οι royals είναι καλό να ξεφεύγουν λιγάκι και να αφήνουν τον εαυτό τους πιο χαλαρό!

Έτσι και η Βασίλισσα Μάξιμα αφέθηκε σε χορευτικούς ρυθμούς και διασκέδασε με την ψυχή της.

Η 53χρονη royal έδωσε το "παρών" στα εγκαίνια του κοινωνικού πολιτιστικού κέντρου "De Basis" στο Soesterberg.

Με αυτό το κέντρο, οι εμπνευστές του θέλουν να προσφέρουν στους κατοίκους του Soesterberg ένα μέρος για να συναντηθούν, να μοιραστούν ιδέες και να αναπτύξουν πρωτοβουλίες.

Στη συνέχεια, η Βασίλισσα έλαβε μια ξενάγηση σε διάφορες δραστηριότητες και υπηρεσίες, όπως η βιβλιοθήκη, ένα μάθημα χορού και ένα ζωγραφικής.

Συνομίλησε επίσης με τους εμπνευστές, εθελοντές κι επισκέπτες του κέντρου. 

Για την περίσταση η πάντοτε stylish Βασίλισσα επέλεξε ένα αέρινο αμάνικο φόρεμα με κλειστό λαιμό σε midi μήκος από το βελγικό brand Natan Couture.

Η μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση σε συνδυασμό με τα περίτεχνα σχέδια σε όλο του το μήκος προσέδιδαν την απόλυτη κομψότητα στην Μάξιμα.

Το άκρως θηλυκό σύνολο απογειώθηκε με ασορτί ψηλοτάκουνες γόβες Gianvito Rossi αξίας €630 κι ένα σικ κρεμ clutch κόστους, €380.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαμηλό κότσο, γνωρίζοντας ίσως ότι θα χόρευε και δεν ήθελε να την ενοχλούν!

Να πούμε ότι η Μάξιμα της Ολλανδίας ανήκει επάξια στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες και το στυλ της αποτελεί πηγή έμπνευσης για χιλιάδες fashionistas.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Μάξιμα: Πόσο της πάει η δαντέλα! Το σικ φόρεμα με το ιδιαίτερο headpiece που ανέδειξε την εικόνα της (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Η Βασίλισσα Μάξιμα στηρίζει την ελληνική μόδα! Με Zeus+Dione Cape με περίτεχνο κέντημα στην πλάτη (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ