Πριγκίπισσα Λεονόρ: Γόησσα αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού - Γιατί απουσίαζαν οι Βασιλιάδες γονείς από το πλευρό της; (φωτό-βίντεο)

Ο Βασιλιάς Φελίπε και η Βασίλισσα Λετίσια δεν εθεάθησαν πουθενά ...

Ευχάριστα νέα για τους royals της Ισπανίας.

Η πριγκίπισσα Λεονόρ μπήκε στη Ναυτική Σχολή Marín (Pontevedra) για να καταταγεί στο Πολεμικό Ναυτικό ως αξιωματικός πρώτου βαθμού.

Η μελλοντική Βασίλισσα έφτασε χθες (29/8) το απόγευμα στη Ναυτική Ακαδημία ντυμένη, για πρώτη φορά, με τη στολή της Ακαδημίας Ναυτικών Δοκίμων ειδικής σημασίας, τύπου Β για αξιωματικούς, υποαξιωματικούς, ανθυποπλοιάρχους και υποπλοιάρχους.

Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού βλέπουμε τη νεαρή royal να υπογράφει το βιβλίο τιμής του ιδρύματος και να χαιρετάει αρκετούς αξιωματικούς.


Να πούμε ότι σε κανένα ενσταντανέ δεν είδαμε τον Βασιλιά Φελίπε και την Βασίλισσα Λετίσια καθώς ο ένας βρίσκεται στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει το Copa América και έως Δευτέρα η μητέρα της θα είναι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. 

Διαβάστε ακόμη: Διάδοχος Λεονόρ της Ισπανίας: Το πολύ συντηρητικό ασπρόμαυρο φουστάνι – Στα κόκκινα η αδελφή της, Πριγκίπισσα Σοφία – Πιο μοντέρνες ήταν οι εμφανίσεις του Φελίπε & της Λετίσια (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια: Shopping therapy με την πεθερά της Σοφία & τις πριγκίπισσες της - Floral σύνολα & καλοκαιρινοί συνδυασμοί κέρδισαν το ενδιαφέρον! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ