Γάμος Στέφανου Κασσελάκη & Τάιλερ Μακμπεθ - Αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων (φωτό-βίντεο)

Να ζήσουν οι νεόνυμφοι

Σήμερα γάμος ... έγινε!

Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύτηκε τον αγαπημένο του, Τάιλερ Μακμπέθ στον Βοτανικό Κήπο στα Χανιά.

Η τελετή ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00.

Το ζευγάρι προκειμένου να αποφύγει τους δημοσιογράφους μπήκε σε ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ flashnews, zarpanews και το cretapost, στους καλεσμένους (οι οποίοι ήταν 130) δεν επετράπη να πάρουν τα κινητά τους μέσα στον χώρο της τελετής και της δεξίωσης.

Βασικό μέτρο διασφάλισης της ιδιωτικότητας τους ήταν να τα παραδώσουν σε ειδικά ντουλαπάκια και να τα παραλάβουν μετά την τελετή.

Οι καλεσμένοι προσήλθαν με αυτοκίνητα, λεωφορεία και βανάκια τα οποία ανέγραφαν το όνομα του σκυλιού του ζεύγους, Φάρλι.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη γαμήλια τελετή:

Φωτογραφία: zarpanews

Φωτογραφία: zarpanews

Φωτογραφία: zarpanews

Φωτογραφία: zarpanews

Φωτογραφία: zarpanews


Τι περιλαμβάνει το μενού της δεξίωσης

Το μενού της δεξίωσης περιλαμβάνει  εδέσματα από την κρητική κουζίνα με τοπικά προϊόντα: Αρνί, τυροκομικά προϊόντα, μαραθόπιτες, μέλι, τοπικά κρασιά και κοκτέιλ με βάση το κρητικό τζιν ήταν τα μεζεδάκια που δοκίμασαν.

Το πριβέ πάρτυ σε πολυτελή βίλα

Μετά τον γάμο θα πραγματοποιηθεί πριβέ πάρτυ στην μαγευτική βίλα Casa Scordilli, στην περιοχή Ακρωτήρι Χανίων.

Αυτή η πολυτελής κατοικία διαθέτει 5 υπνοδωμάτια (2 στο ισόγειο, 3 στον επάνω όροφο), με ιδιωτικό μπάνιο, καθιστικό, αίθουσα  γραφείου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αίθουσα παιχνιδιών, ιδιωτικό γήπεδο τένις και ελικοδρόμιο.

Σύμφωνα με γνωστή σελίδα κράτησης καταλυμάτων, η διανυκτέρευση στην υπερπολυτελή βίλα κοστίζει 2.300 ευρώ αυτή την περίοδο, ενώ μπορούν να φιλοξενηθούν έως 10 άτομα.


Διαβάστε ακόμη: Σήμερα οι όρκοι αγάπης του Στέφανου Κασσελάκη & του Τάιλερ Μακμπέθ – Αναλυτικά το μενού της δεξίωσης & το πριβέ πάρτι του γάμου σε πολυτελή βίλα (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Γάμος Στέφανου Κασσελάκη & Τάιλερ Μακμπεθ - Ξεκίνησαν οι εορτασμοί στα Χανιά με δείπνο & ποτό στο λιμάνι - Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ