Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο & Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Το πάρτι υπερπαραγωγή στα λευκά & τα πυροτεχνήματα - Δια θαλάσσης έφτασε το ζευγάρι (φωτό & βίντεο)

Όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Ο κορυφαίος παίκτης του μπάσκετ, Γιάννης Αντετοκούνμπο φτάνει όλο και πιο κοντά στο να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαράια μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και 3 παιδιά.

Το τριήμερο event στην Μεσσηνία, με λαμπερούς προσκεκλημένους από όλο τον κόσμο, ξεκίνησε χθες.

Ο γάμος θα γίνει στο εμβληματικό ξενοδοχείο Costa Navarino την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, ενώ οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν από την Παρασκευή με το «All White Party», όπου όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά.


Οι καλεσμένοι τους είναι 200 και 30 VIP, ανάμεσά τους κορυφαία ονόματα του NBA όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο All Star Κρις Μίντλετον και άλλοι.

Να σημειωθεί ότι ακούγεται πως σήμερα θα φτάσουν η τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς και ο ποδοσφαιριστής Κίλιαν Εμπαπέ ότι βρίσκονται ανάμεσα στους καλεσμένους.


Το αγαπημένο ζευγάρι κατέφθασε από τον όρμο του Ναβαρίνου με ένα σκάφος, με το τοπίο να δημιουργεί μια μαγευτική εικόνα. 


Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διοργάνωσε το 3ημερο bachelorette της γυναίκας του στην Μύκονο – Η Μαράια & οι φίλες της περνάνε καλά λίγο πριν τον μεγάλο γάμο (βίντεο)

Σύμφωνα με το best-tv.gt, το πάρτι συνεχίστηκε με όλους να εύχονται τα καλύτερα και φυσικά την Ελλάδα και τη Μεσσηνία να αποτελούν σημείο παγκόσμιας αναφοράς.

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα την πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια. Ο «Greek Freak» ζήτησε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και γι’ αυτό οι καλεσμένοι δεν θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά.

Διαβάστε ακόμα: Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Έφτασαν οι πρώτοι καλεσμένοι - Την Κυριακή η VIP τελετή στο Costa Navarino (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ