Σταύρος Νιάρχος: Η πρώτες φωτογραφίες της όμορφης συζύγου του, Ντάσα Ζούκοβα με φουσκωμένη κοιλίτσα – Ο «χρυσός» κληρονόμος ετοιμάζεται να γίνει για 3η φορά μπαμπάς

Η 43χρονη σύζυγος του Έλληνα κροίσου τις δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Ο χρυσός κληρονόμος, Σταύρος Νιάρχος και η σύζυγός του Ντάσα Ζούκοβα περιμένουν το τρίτο τους παιδάκι.

Για πρώτη φορά βλέπουμε φωτογραφίες με την φουσκμένη κοιλίτσα της καλλονής.

Η 43χρονη σύζυγος του Έλληνα κροίσου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από πρόσφατη εμφάνισή της στον εκθεσιακό χώρο στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβανίας. 

Για την ιστορία, η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος, παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2020 στο St. Moritz της Ελβετίας και έχουν ήδη δύο παιδιά. Τον Φίλιππο, που είναι τριών και τη Βικτώρια, που γεννήθηκε το 2023.

Ωστόσο, αυτή είναι η πέμπτη εγκυμοσύνη για τη Ντάσα Ζούκοβα. Η 43χρονη έχει επίσης άλλα δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε φαίνεται ξεκάθαρα φουσκωμένη η κοιλίτσα.

Διαβάστε ακόμα: Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Το ερωτευμένο ζευγάρι σε νησί περιμένοντας το 2ο παιδάκι τους - Το ultra mini κροσέ φόρεμα σε blue navy της εγκύου (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ντάσα Ζούκοβα-Σταύρος Νιάρχος: Σπάνια φωτό με τα δύο τους παιδάκια, Φίλιππο Jr & Βικτώρια - Πήγαν σε μουσείο μοντέρνας τέχνης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr