Τατιάνα Στεφανίδου: Επισκέφτηκε την κόρη της, Λυδία στη Νέα Υόρκη – Η πολύ stylish βόλτα στη ιστορική γέφυρα του Brooklyn (φωτό)

«Woman Power!!!», έγραψε η δημοσιογράφος.

Πριν καλά καλά γυρίσει στην Αθήνα, η Τατιάνα Στεφανίδου πήγε να επισκεφτεί την κόρη της στην νέα Υόρκη.

Η Λυδία Ευαγγελάτου η μονάκριβη κόρη της, Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου σπουδάζει στην κοσμοπολίτικη πόλη.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος απόλαυσε κάθε στιγμή με την κορούλα της και μοιράστηκε στιγμιότυπα μέσω του Instagram.

δημοσιογράφος επέλεξε για την βόλτα της στην Νέα Υόρκη να βάλει ένα casual τζιν, το οποίο απογείωσε με ένα συγκλονιστικό λευκό πουκάμισο και λευκά ballet flats που είναι  η απόλυτη τάση της μόδας.

Η Λυδία Ευαγγελάτου επέλεξε ένα total black outfit, το οποίο της ταίριαζε υπέροχα.

Όσα έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στην λεζάντα της ανάρτησής της:

«Βόλτα το δειλινό στη ιστορική γέφυρα του Μπρούκλιν με το Λυδάκι μου. Η μαγευτική θέα σε βοηθά να αντιληφθείς μέσα σε λίγα λεπτά τι είναι η Νέα Υόρκη. Το άγαλμα της Ελευθερίας στο βάθος, οι επιβλητικοί ουρανοξύστες, το πανίσχυρο Μανχάταν, το ρομαντικό πολυπολιτισμικό Μπρούκλιν, ο ποταμός Ηστ Ρίβερ. 

Η γέφυρα ολοκληρώθηκε χάρη σε μια γυναίκα, την μαθηματικό Εμιλυ Ρόμπλινγκ. Ο σύζυγος της, που συνέχιζε το έργο του πατέρα του, παρέλυσε από τη νόσο των δυτών και έτσι η Έμιλυ επέβλεψε τις εργασίες για 11 χρόνια. Ήταν η πρώτη που πέρασε τη γέφυρα. Woman Power!!!».

Διαβάστε ακόμα: Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Ξεκίνησαν τις διακοπές τους από ένα μικρό πανέμορφο νησάκι – «Στον παράδεισο μας» (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Ερωτευμένοι ταξιδιώτες - Οι φωτογραφίες τους από το tour στα νησιά του Ιονίου – «Last days in Paradise»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ